Díky Vici
SU 32 páka aretace piňoly koníka
Po dlouhé době se mi podařilo sehnat chybějícího koníka k mému SU 32. Nicméně ho někdo odlehčil o kompletní páku aretace piňoly. Našla by se dobrá duše která by mi poslala nějaké foto s pár rozměry ať vím co vyrobit. Teď tam na mě kouká jen díra skrz.
Díky Vici
Díky Vici
-
zverodoktor
Ahoj,
Našiel som fotku ako to vyzerá Páka má na sebe zrejme excenter, viac rozobraté som to nemal
Našiel som fotku ako to vyzerá Páka má na sebe zrejme excenter, viac rozobraté som to nemal
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
-
zverodoktor
Pardooon, zle som to pochopil. Tá aretacia je urobená ako píšeš, akurát tam pokiaľ si pamätám nieje zrazenie, ale vybratia s rádiusom ako má pinola. V týždni môžem pomerať nejaké základné rozmery
-
zverodoktor
To je pravda, to čo ti ja nameriam nameriaš si aj sám na tom koni 
Tak myslím že koník se nakonec celkem povedl. Zaškrabaná deska na lože, nový lak a nově vyrobená aretace piňoly, která zcela chyběla. Uložení piňoly jsem zatím neřešil. Ještě chybí seřídit a vyrobit kliku aretace vřetene. Kdyby se doma někomu něco vhodného na tu kliku aretace válelo a chtěl by se toho zbavit budu rád. Zatím je tam šroub a matice.

Hezká práce, ale koukej dát i to kolečko do barvy koníkaV_i_c_i píše: ↑26. 2. 2025, 6:23 Tak myslím že koník se nakonec celkem povedl. Zaškrabaná deska na lože, nový lak a nově vyrobená aretace piňoly, která zcela chyběla. Uložení piňoly jsem zatím neřešil. Ještě chybí seřídit a vyrobit kliku aretace vřetene. Kdyby se doma někomu něco vhodného na tu kliku aretace válelo a chtěl by se toho zbavit budu rád. Zatím je tam šroub a matice.
![]()
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
To jsem dával schválně do té kladívkové zelené
Nicméně v celkovém dojmu to nepůsobí zas až tak blbě jako na té foto kde je jen koník. Tahle barva je i na deklu od elektromotoru, vaně na špony atd.... Tam je teda zatím ta původní, krásně omlácená . Takže přiznávám vlastně i v celkovém dojmu to kolečko z toho tak trošku vyčnívá, ale nechtělo se mi už znova lakovat