Ahoj, poridil jsem soustruh SU50A a zatim ho jen cistim a davam do kupy ( bezel ve vyrobe takze spina znacna, nanosy masivni.

) Potreboval bych vedet jak demontovat dorazy na suporty abych mohl lepe vycistit.. ma nekdo zkusenost? Z rozkresu jsem pochopil ze pricny ma nejspise ve spodni casti cervika ktery drzi otocny bubinek s dorazy na miste... uprimne nehodlam odendavat cely predni dekl suportu jen kvuli tomu.. u podelneho bubinky s dorazy je ve tredu sroubek ten sem povolil cely bubinek sundal, dale vysrouboval 4ks imbus sroubu co drzi domecek a cekal bych ze uz musi jit i s klickou vysunout.. nejak mi to vsak stale nejde.. drzi to jeste nekde? nerad bych to samozrejme znicil..
a posledni veci co nevim jak demontovat je aretacni paka konika.. cervik ze zadu co udrzuje paku v poloze jsem vyndal ale co dal? jak vysunu cely mechanismus i s pakou z konika? Z rozkresu mi to neni jasne.. jedine co jsem jeste nezkusil je odsroubovat paku z osy a zkusit odsroubovat samotnou osu? nejsem si tim ale jisty a neprijde mi ze by to tak melo fungovat..
Dekuji