Tohle sem opravdu moc neštimuje. Potřebuji pomoc ježíškovi!

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
Ferda

12. 12. 2024, 10:15

Ahoj,
Tohle opravdu není strojírenský problém! Ale nevím jak jinak vyřešit. Potřebuji pomoc dobrého člověka s velkým srdcem :) . Manželka našla nějaký dárek pro vnučku na Bazoši v Brně Medlánky K Babě č.p..... Ale možný je jen osobní odběr Po-Pá 17:00-20:00 Víkend dle domluvy. Mám to do Brna 250km. Ale ten použitý dárek by se opravdu šikl. Mám prosbu a dotaz, zda by to nějaký FÓRAŘ s velkým srdcem nevyzvedl a pak to dal do zásilkovny. Vše bych už zařídil. Poukáži dopředu potřebné peníze a v zásilkovně udělám zásilku a zašlu kód . Nikdo nemusí mít strach, jde opravdu jen o vyzvednutí, předat peníze a dát na zásilkovnu. Všechna rizika beru na sebe. Najde se dobrá duše s velkým srdcem? Muj meil efendicz@gmail.com.
Kdyby se někdo našel tak moc děkuji předem. A jsem mu zavázán. Aktuální do 17. 12. 2024
Práce fšeho druhu (hlavně závity)
Jsme ČEŠI, musíme si pomáhat!
ok1in

12. 12. 2024, 9:02

Zítra tam jedu, možu ti to vyzvednout v sobotu dopoledne, pak jedu pryč. Když to stihneš, dej vědet... :wink:
Komunikace, telemetrie, automatizace, pohony...
Ferda

13. 12. 2024, 6:18

Ok OK1in,

Skvělá zpráva. Poslal jsem mail. Pokusím se to vše zařídit.
Manželka a vnučka budou mít velkou radost .

Díky, jsem zavázán. MN

P.S.: CNC Fórum skvělá věc to umí vše a jsou zde i lidé s velkým srdcem.
Práce fšeho druhu (hlavně závity)
Jsme ČEŠI, musíme si pomáhat!
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“