Pro Krutora: To máte do posledního slova pravdu, bohužel to zatim pořád má svý ALE a ty nejdou odstranit hned mávnutím kouzelnýho proutku. Když jsem s tim před třema rokama ve 14 začal, neměl jsem nic, žádný vybavení, skoro žádný kontakty a ani prostory. Kdybych tenkrat někomu řekl, že za tři roky to chcu dothnout tak daleko jak se mi povedlo, tak by si myslel, že su naprostej blázen. Mimo chození do školy, pomoci rodičum na stavbě baraku a nekonečnejch brigád, člověk stihal se ještě naučit teoriu, co maj na učňáku a na průmyslovce a ještě to všechno převádět do praxe. Dílna se ted mění z jakysiho kutlochu na mistnost, kde se dá byt, následně tam nastěhuju soustruh a horizontku. Na léto to vypada, že nějaka praca bude a za necelej rok si k 18 pořídim ŽL, mužu udělat www stranky, dat tam foto stroju a vyrobku, tak nějak, jak to říkáte, máte pravdu, to vím. A už docela dlouhou dobu mam myšlenku, aby to tak taky vypadalo, jenže to chce ještě hodně práce. Nechci Vám "krást" zakázky, ale nejlepší reklamou je vždy poctivě odvedená práce. Tudíš každá drobnost, kterou mužu pro někoho vyrobit (i když na tom nezbohatnu) se mi muže hodit, protože až se toho někoho nějakej jeho znamej zeptá, kdo mu to tak pěkně vyrobil? tak to je ta nejlepší vizitka. Víc pro to ted udělat nemůžu. A tak naivní abych si myslel, že na mě někde někdo čeká, že mam frezku nebo soustruh to fakt nejsu. Ted mužu jenom shánět kontakty a hlavně dělat poctivě odvedenou prácu, v budoucnu se mi to může dost hodit...
sem se nějak rozepsal