Zdravím.
Mám nerez kroužky (průměr 65 mm, tloušťka 8 mm) a potřeboval bych kousek vyříznout v určitém úhlu (viz obrázek červené čáry). Jakým nástrojem to nejlépe udělat? Stolní pásová pila, stolní pila s řezným kotoučem...? Kroužků mám více kusů a potřebuji, aby všechny byly vyříznuté stejně.
Díky.
řezání kovového kroužku
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
jestli ty hrany jsou na sebe kolmé tak nejrychlejc bys to měl stopkovou frézou pěkně ve svěráku nastavit dorazy a projet, zas taková věda to není, ručně, pilou, flexou atp. to, obávám se, moc přesné nebude
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
proste dej na plech-plotnu bodni si tri pozice aby ti drzel krouzek (pripadne bodni na tom dilu co pak vyhodis (aby se nehnul krouzek)pripadne kus plechu s matkou a zesvěrkuj -stahni..) ,vem dva plochacky udelej si tam drazku dle prumeru krouzku ..dodni si to,zasverkuj..atd pod uhlem k plechu -plotne tak jak je potreba a jed bruskou po hrane plochace reznym kotoucem nebo pilkou..atd...samozrejmne pocitat ze se to pri druhem rezu -dořezu bude mozna trochu svirat..
nejrychlejsi nebo klidne i upnout a projet na frezce,but pilkou nebo tvar frezkou ...ale zase dobre upnout tak aby se krouzek pri dorezu nesevrel..zalezi jake je pnuti ..atd
nejrychlejsi nebo klidne i upnout a projet na frezce,but pilkou nebo tvar frezkou ...ale zase dobre upnout tak aby se krouzek pri dorezu nesevrel..zalezi jake je pnuti ..atd