dobrého dne,
mám tu několik otázek a možností.
jednak zda nevíte o MN80 na prodej, ovšem v bezvadném stavu. To je první možnost.
Předpokládám, že takových mašinek nebude mnoho a nikdo se jí bez vážného důvodu nezbaví.
Takže druhá možnost - mám několik možností sehnat MN80, ale potřebují repasi. Takže víte, prosím, o někom co se tím zabývá a byl by schopen se toho ujmout ?
děkuji
soustruh MN80 - koupě, repase
Dobrý den, jestli máme oba stejnou představu o pojmu v bezvadném stavu, tj. stavu nového kusu. Tak o takovém soustruhu nevím. V případě repase, záleží z jakého stavu se bude uvádět tzn. původní stav stroje a jestli si budete schopný nějaké věci dělat sám a nebo to budete chtít od firmy komplet. V případě té první varianty (sám jsem si s ní nedávno prošel) mohu doporučit brousící stroje Kučera pro broušení lože a případné zaškrabání ploch. Zbytek je ale nutný si udělat sám.
V případě varianty druhé je třeba si připravit chechtáky. I tak malý soustruh jako MN80, odhaduji na cenu totální GO od firmy kolem 100 tisíc. Vždy tu ale existuje i cesta někde mezi, nebo kompromisy oprav. Je to jen o domluvě a finančních možnostech.