Prodej PLASTOVÁ KRABIČKA- regálový box 295x114x89
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ahoj kluci
Objevil jsem použité zaprášené modré krabičky .Jsou z nějaké Německé zrušené firmy.
Pán je má složené někde na europaletě a mělo by jich být 1000
Abych se dostal na cenu 15,-Kč musím je odebrat všechny , odvézt k sobě
Bude s tím práce ale ta cena za mě super využiji je na spojovací materiál a nevadí mi případné škrábance , vybledlá barva , špína si je umyji
Líbí se mi možnost rozdělení krabičky přepážkami a že je masivní,pevná ,tvrdá
Vezmu si jich 100 a 900 potřebuju udat
Tohle zásilkovnou nejde poslat škoda
Bohužel pouze osobní odběr a odběr min 100ks
Na foto v odkazu je hodně podobná krabička rozměry ,asi novější model ?
https://www.tbaplast.cz/regalovy-box-30x117x9-cm
Objevil jsem použité zaprášené modré krabičky .Jsou z nějaké Německé zrušené firmy.
Pán je má složené někde na europaletě a mělo by jich být 1000
Abych se dostal na cenu 15,-Kč musím je odebrat všechny , odvézt k sobě
Bude s tím práce ale ta cena za mě super využiji je na spojovací materiál a nevadí mi případné škrábance , vybledlá barva , špína si je umyji
Líbí se mi možnost rozdělení krabičky přepážkami a že je masivní,pevná ,tvrdá
Vezmu si jich 100 a 900 potřebuju udat
Tohle zásilkovnou nejde poslat škoda
Bohužel pouze osobní odběr a odběr min 100ks
Na foto v odkazu je hodně podobná krabička rozměry ,asi novější model ?
https://www.tbaplast.cz/regalovy-box-30x117x9-cm
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
Ahoj kluci
Zatím musím dát stopku
Nezlobte se kluci ale jen osobní odběr!
V týdnu se tam pojedu podívat kolik toho v reálu pan má on ani neví kolik
Když jich bude více tak proste vezmu vic treba klidně 2000kusu co uvezu to uz je jedno když uz tam pojedu a zase bych nabídnul
Dam hned vědět uvidíme
Zatím musím dát stopku
Nezlobte se kluci ale jen osobní odběr!
V týdnu se tam pojedu podívat kolik toho v reálu pan má on ani neví kolik
Když jich bude více tak proste vezmu vic treba klidně 2000kusu co uvezu to uz je jedno když uz tam pojedu a zase bych nabídnul
Dam hned vědět uvidíme
Ahoj kluci
Kdyby měl ještě někdo další zájem napište mi sem počet kusu a postavte se mi prosím do fronty
Ať vím jaký by byl případný další zájem .
Kolik bych měl vzít navíc kdyby se zadařilo . Aby mi to potom zase nezůstaly.
Chtěl bych to přivézt tento týden . Hned zítra to začnu , s panem řešit.
Má to u někoho delší dobu uskladněné , taky se může stát že tam prijedeme a vše bude pryč . No uvidíme , necháme se překvapit
Budu vás informovat sem do vlákna
Na krabičkách nebudu mít žádný zisk! Za co to koupím , za to ,to prodám !
Budu s tím mít jen starosti, ale i pocit radosti , že jsem pár lidem na fóru udělal radost .
Byla tady nedávno fronta na svěráčky, fronta na ráčnicky a teď zase na krabičky . To je furt nějaká fronta ,jak za komárů
Kdyby měl ještě někdo další zájem napište mi sem počet kusu a postavte se mi prosím do fronty

Ať vím jaký by byl případný další zájem .
Kolik bych měl vzít navíc kdyby se zadařilo . Aby mi to potom zase nezůstaly.
Chtěl bych to přivézt tento týden . Hned zítra to začnu , s panem řešit.
Má to u někoho delší dobu uskladněné , taky se může stát že tam prijedeme a vše bude pryč . No uvidíme , necháme se překvapit
Budu vás informovat sem do vlákna
Na krabičkách nebudu mít žádný zisk! Za co to koupím , za to ,to prodám !
Budu s tím mít jen starosti, ale i pocit radosti , že jsem pár lidem na fóru udělal radost .
Byla tady nedávno fronta na svěráčky, fronta na ráčnicky a teď zase na krabičky . To je furt nějaká fronta ,jak za komárů

-
Ahoj Axime , pokud by šlo frontu ještě prodloužit , tak já bych prosil 200 ks . Dík
Ahoj kluci
Minulý týden jsem něco od pána bral a na odchodu mi to dal do této modré krabičky věci. Říkal jsem mu to je škoda ta krabička vám bude chybět.
Na to mi říká to si klidně vemte já jich mám minimálně uskladněných 1000 a možná i 2000 a dost možná i 3000 a že neví co s nima a že by se jich potřeboval zbavit.Tak jsem mu nabídl ,že vše odeberu souhlasil byl rád !
Tak jsem tady na fóru rozjel akci.
Dnes jsem mu po víkendu volal ,že bych tento týden chtěl krabičky odvézt, že si pro ně přijedu klidně hned zítra , jak se mu to bude hodit
Tak a začal otáčet , že už jich asi nemá ani tisíc a po chvíli , že už jich nebude ani 800 a za chvíli “ to už jich asi nebude ani 500 a že si nějaké nechá.
Na otázku kolik mi jich tedy dá odpověděl , že je sám naloží , že je to hned a přiveze mi je ke me .
Co je za problém abych k němu přijel a naložil a zaplatil ?
Nevim třeba jen nechce vědět, kde to má a kolik má. a co vše má a nechce tam nikoho pustit takový jsem měl pocit , že se tak trochu začíná vymlouvat
Tak jsem ze sebe udělal asi blbce , že jsem vás navnadil
Závěr zítra se mám u nej stavit osobně pro vzorek , co má doma cca 30kusu a
A stále tvrdí, že mi v týdnu dodávkou přiveze až ke mě osobně krabičky ale kolik neví
Zítra poreferuji
Minulý týden jsem něco od pána bral a na odchodu mi to dal do této modré krabičky věci. Říkal jsem mu to je škoda ta krabička vám bude chybět.
Na to mi říká to si klidně vemte já jich mám minimálně uskladněných 1000 a možná i 2000 a dost možná i 3000 a že neví co s nima a že by se jich potřeboval zbavit.Tak jsem mu nabídl ,že vše odeberu souhlasil byl rád !
Tak jsem tady na fóru rozjel akci.
Dnes jsem mu po víkendu volal ,že bych tento týden chtěl krabičky odvézt, že si pro ně přijedu klidně hned zítra , jak se mu to bude hodit
Tak a začal otáčet , že už jich asi nemá ani tisíc a po chvíli , že už jich nebude ani 800 a za chvíli “ to už jich asi nebude ani 500 a že si nějaké nechá.
Na otázku kolik mi jich tedy dá odpověděl , že je sám naloží , že je to hned a přiveze mi je ke me .
Co je za problém abych k němu přijel a naložil a zaplatil ?
Nevim třeba jen nechce vědět, kde to má a kolik má. a co vše má a nechce tam nikoho pustit takový jsem měl pocit , že se tak trochu začíná vymlouvat
Tak jsem ze sebe udělal asi blbce , že jsem vás navnadil
Závěr zítra se mám u nej stavit osobně pro vzorek , co má doma cca 30kusu a
A stále tvrdí, že mi v týdnu dodávkou přiveze až ke mě osobně krabičky ale kolik neví

Zítra poreferuji