Poháněčka nástrojů
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
- Protřelý bazarník
ahoj, napiš tam nějaký klíčový slova co to je zač parametry a pro jaký stroj. Většinou tohle pak dohledá google.
EDIT: a nebo umaž nulu a pošli mi to
hhh čau hezkej svátek přeju 
EDIT: a nebo umaž nulu a pošli mi to

Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
ty se musíš jebat do každýho inzerátu o kterej tu zakopneš...
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
Admine: poprosím tě o zakročení a umravnění tohoto vulgárního chudáka. Zřejmě je vyšinutý. Toto idividuum Modros jistě porušuje pravidla, po kterých stále tak žádá. Prosím o řešení. Nenapsal jsem nic špatného, s radovanem obchoduji již tři roky v celku ve velkém objemu, dal jsem mu rozumnou radu a případnou nabídku. A příspěvek tohoto individua je zcela mimo mísu bez hodnoty k dané věci to je jistě hrubé porušení pravidel. Navíc bezdůvodně uráží.
Tohle je ale šikana víš to? takto jednají ti nejhorší cikáni u nás na severu a na západě... jak mluvou tak způsobem jednání. Hodláš se k nim přidat?
A to co děláš je vrchol drzosti.
Tak jestli tohle není porušení pravidel tak teda už nevím.
Nevím, ale myslím, že provokace se nevyplácí...

omlouvam se za OT, ale Ty se podivej na svoje posty a zase na pul roku az rok tahni doprdele tak jak to umis.
o nic tu neprijdeme.
search.php?author_id=3784&sr=posts
o nic tu neprijdeme.
search.php?author_id=3784&sr=posts
Ty jsi nějaký samozvaný šerif, že si dovolíš posuzovat mé příspěvky? A co se ti nelíbí na mojich příspěvcích? Někde jsem ti nadával nebo někoho urážel? Myslím, že nikoliv a taktéž pravidla jsem neporušil. Domnívám se, že žijeme ve svobodném světě, kde funguje demokratické vyjadřování. Od toho jsou diskuzní fora, aby člověk mohl vyjádřit svůj názor nebo sdělit nápad, nebo něco komentovat. Pokud se mýlím tak mě admine oprav.
Navíc v tomto vlákně jsem projevil zájem o předmět, smlouval jsem o ceně a vyžádal si další informace a dal doporučení. To jakým způsoběm píšu příspěvky je možná nestandardní, ale není to urážlivé, takže s tím se budeš asi muset smířit. Všichni na světě nemusí být pouze dle tvých představ, zapadat do nějaké tvé "normalizace" a vyjadřovat se tak aby se to zrovna tobě líbilo.
Vy dva s Modrosem jste toto vlákno zaneřádili a pouze projevli svoji povahu a agresivitu. Bezdůvodně jste oba slovně zaútočili. Dále používáte vulgární mluvu, což také něco vypovídá. A je vás tu "haterů" do počtu prstů na ruce, nebudu jmenovat, jména jsou již známá. Je to snad nějaký místní kolorit linčovat nově příchozí a členy se kterými obsahově nebo způsobem vyjadřování nesouhlasíte? Možná tomu způsobu vyjadřování nerozumíte - nenapadlo vás to?
Takže jste se projevili a určitě je vám blaze, jak jste mi to sprostě nandali. Možná vás trápí i něco jiného ve vašich životech co vás k takovýmto činům vede. To bych asi pochopil.
Osobně mám zkažený den z toho jak vidím, jaký typ lidí tady taky může existovat a kolik nenávisti v těchto lidech je.
Je mi z toho trochu smutno. Snad jsou tu také lidé, kteří mají rozum a pochopení i pro jiné, ne jen pro sebe a příšpěvkům rozumí a třeba se i nad něčím zamyslí.
Souhlasím, některé příspěvky by měly vzbuzovat v lidech zamyšlení a někdy i "probudit", což se ukázalo, že zcela jistě mé příspěvky dokáží

Všem přeji krásný a klidný víkend v dílnách nebo na zahradě

A mimochodem to, že někdo ze zdravotních důvodů a nepříznivé životní situace má jiné starosti a nedostane se ke svému hoby a k diskuznímu foru takto hrubě odsoudit je velice sprosté a hulvátské. Možná by ses měl zamyslet nad sebou a kát se, než tě karma dožene a octneš se v podobné situaci a na forum se několik měsíců nebo let nedostaneš pro jiné starosti. Ne nadarmo se říká, nepřej druhému to co si sám nepřeješ aby se stalo tobě.
A dával bych si pozor co si přeješ a komu to přání posíláš...

Ale, ale, Elbarto ty jsi právě ten první kdo se tu do mě už od pradávna a ostatních příchozích jako první navážel... já myslel, že už to máme vyřikané a tebe to pořád trápí? Od tebe už mě bohužel žádná urážka nebolí, ostatně míval jsi to i v podpisu "věčný rýpal" - proč jsi to smazal? Bohužel jsi jeden z těch pěti kdo byl myšlený a nebyl jmenovaný. Ozval jsi se sám, no potrefená husa... tvoje chyba sám jsi se přihlásil a děláš ze sebe osla.
Pět lidí a znám přezdívky teď odhlasuje, že jsou místní šerifové a že jim to tu patří a budou se tvářit, že tu prosazují pravidla. Bohužel pravidla, která sami v tomto vláknu porušili a pustili se do přispěvatele, který nic neporušil a je v právu.
Co ono mi to připomíná?

Asi není náhoda, že ČR jako jediná v EU trochu zaostává, přesto že má na víc, už z principu polohy a vzdělanosti. Možná proto, že ty co se ozvou jsou vždycky udupáni, zlinčováni a přehlasováni?

Možná už je to ve vás a těžko to změnit...
Třeba si Ele jen přilíváš olej pod svůj pekelný kotel tím tvým hlasem

třeba máš pravdu, neděsí tě to?

ale ty jsis vybral vtipnej nick a fotku

No a už tu chybí hlas od někoho na L a na J

Vsadím se, že ani jeden o koupi neuvažujete a nabídku ani nízkou jste nepodali. A co pravidla?
Vzhledem k tomu, že rozste počet shlédnutí a prokliků tohoto vlákna tak se brzy začne prodávaný předmět lépe umisťovat ve výsledcích vyhledávačů. Už stačí pouze dopsat klíčová slova tak jak jsem psal v mém prvním příspěvku. Považujte to za úspěch, pomůžete vlastně prodejci takže OK