Dobrý den.
Jsem z od Veselí nad Lužnicí a moje práce a koníček je Autoelektrika a opravy vozidel.
Fascinuje mne obrábění kovů a proto sem si do dílny pořídil Sice starou,ale dobrou stojanovou vrtačku a soustruch. Učím se ,a sem rád že si mohu něco sám vyrobit.
Největší nešvar a problém mám........ gramatika.....dnes je to dizgrafik a dizlektik, dříve mi učitel řekl že sem blbej. A jako všichni nemám čas nanic.
Nováček
Ahoj, zdravím tě
doufám, že se ti tu bude líbit a najdeš tu spoustu zajímavých infromací. A z toho, že jsi dislektik si nic nedělej... já jsem taky jinej (svým způsobem vyjadřování a jiným humorem, kteří jiní nechápou) a někteří lidé mě tu za to posílají do p***e protože se jim nelíbí můj způsob vyjadřování a moje názory
Takže každej jsme nějakej... takže určitě snesou pokud někde budeš mít gramatické chyby. Důležitý je aby si tu ve výsledku každej našel to co potřebuje a co ho baví. Tak ti držím palce ať se t ina strojích daří obrábět něco hezkýho. Ahoj 
PS: co jsis pořídil za soustruh?

PS: co jsis pořídil za soustruh?
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
- STANDA SKRAT
- STANDA SKRAT
No a protože má motor 10KW,tak ještě jeden malej od Cyrtechu 2865GC.Na ten mi přispěli všichni k 50 . Já rozbil prasátko a doplatil.
Tyto stroje se nikdy nezaplatí, dělám na nich jen pro sebe a to občas.Ale potěší si sám něco udělat
Tyto stroje se nikdy nezaplatí, dělám na nich jen pro sebe a to občas.Ale potěší si sám něco udělat
Ten znam, to je 16к20, nekde tu o nem je uz tema na foru.
Jinak Rudy Proletar se jmenovala ta moskevska fabrika:
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1 ... %B2%D0%B0)
Jinak Rudy Proletar se jmenovala ta moskevska fabrika:
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1 ... %B2%D0%B0)
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
- STANDA SKRAT
No kdyby žil muj děda a viděl že mám soustruch od soudruhů...dostal bych bejkovcem 

Jj, vic soudruzsky soustruh nenajdes. Ten mel i rudy olej
Tema jsem nasel, je tady: viewtopic.php?t=18742

Tema jsem nasel, je tady: viewtopic.php?t=18742
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
- STANDA SKRAT
Tak sem ten příspěvek přečetl a taky sem měl (mám ) problém ten kravskej motor spustit. Nakonec sem to vyřešil 10m starýho prodlužováku a de na 3x25A. Hlavně elektrikáři to nečtěte!! 

Na to pozor, tady těžko narazíš na někoho kdo neví o co jde