Sekvenční spínání LED:
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Možná poptej u kolotočářů, ty by takové věci mohli znát
nebo tam dej posuvný registr...
PS: a dík za popis tvojí ženy, já bych si jí jinak neuměl představit (ve vlákně fotovoltaika)
a to, že jsi mě poslal upřímě a veřejně do prdele ti nezapomenu, přesto, že tě beru s rezervou
hulvát to jistě jsi...

PS: a dík za popis tvojí ženy, já bych si jí jinak neuměl představit (ve vlákně fotovoltaika)

Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Asi bys mel popsat jak moc hotove zarizeni potrebujes. Jestli cinske PLC, 10 casovanych relatek, arduino apod.
Kdybych tohle resil ja, dam tam adresovatelne pasky a nekam na konec malicky MCU v SO8 a muzes si s tim delat co chces.
Menit jas, barvu, nastavit kolotocarske blikani treba po jedne ledce apod. a vse mas propojene v serii na jedne dratove lajne (zadny svazek 15 dratu vedoucich nekam.).
Kdybych tohle resil ja, dam tam adresovatelne pasky a nekam na konec malicky MCU v SO8 a muzes si s tim delat co chces.
Menit jas, barvu, nastavit kolotocarske blikani treba po jedne ledce apod. a vse mas propojene v serii na jedne dratove lajne (zadny svazek 15 dratu vedoucich nekam.).
Blázna z Ustí jsem dal do ignorovaných a mám čisto. Hledal a našel jsem finální řešení, jak jinak než ztradičně Ali. Jak to bude funční, ukáže pouze čas. Vzal jsem na zkoušku jedno levnější provedení co se switchuje jen tlačitkem, časem a funkcí a jedno lepší programovatelné přes softík.
Nechci opravdu žádného Berouska. Jen aby všechny police najely do maxima postupně. Proto jsem zvolil dvě možnosti a s nad se alespon v jednou případě trefím.
Nechci opravdu žádného Berouska. Jen aby všechny police najely do maxima postupně. Proto jsem zvolil dvě možnosti a s nad se alespon v jednou případě trefím.