Sonoff - PRODÁNO

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
BlackArt

26. 7. 2025, 9:47

Nové, nepoužité chytré spínače SONOFF MiniR2 - ovládání přes Android, iOS, PC i manuálně.
(aplikace pro ovládání eWelink)
Cena 95Kč/ks - PRODÁNO
IMG_2784.jpg

*********BlackArt**********
Mé další aktuální nabídky na cnc fóru:
Laserový metr za 89Kč
viewtopic.php?t=47784
USB mikroskop WiFi verze za 89Kč
viewtopic.php?t=47749
Bezdrátový telefon použitelný i jako "domácí telefon" bez pevné linky za 50Kč
viewtopic.php?t=47835
Nafukovací zvedací klíny za 45Kč a další drobnosti
posting.php?mode=edit&p=518967
All in One dotykové PC za 2900Kč
viewtopic.php?t=47955
Naposledy upravil(a) BlackArt dne 26. 7. 2025, 10:32, celkem upraveno 1 x.
jirkam

26. 7. 2025, 10:08

Sonoff 10ks beru
elbarto

26. 7. 2025, 10:15

V souvisejícím vlákně jsem prosil o 2 ks. Pokud už se na mě nedostalo, tak to zde aktualizuju. Rád bych vyzkoušel zda půjdou načíst pod GoogleHome. Ale mám obavu, že to bude složitější, protože Google svojí home aplikaci v tichosti odpískal. Prohra se Sonosem a stále běžící spor je evidentně nebaví. Navíc Google periferie jsou ve srovnáním s Xiaomi Home nesmyslně drahé a často softwarově dost problematické.
BlackArt

26. 7. 2025, 10:19

elbarto píše: 26. 7. 2025, 10:15 V souvisejícím vlákně jsem prosil o 2 ks. Pokud už se na mě nedostalo, tak to zde aktualizuju. Rád bych vyzkoušel zda půjdou načíst pod GoogleHome. Ale mám obavu, že to bude složitější, protože Google svojí home aplikaci v tichosti odpískal. Prohra se Sonosem a stále běžící spor je evidentně nebaví. Navíc Google periferie jsou ve srovnáním s Xiaomi Home nesmyslně drahé a často softwarově dost problematické.
Neboj máš je tady a stačí se pro ně jenom zastavit :-)
elbarto

26. 7. 2025, 10:41

.. super, moc díky, vezmu je s panelem. Ted jsem na chajde 5 tis km daleko.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“