Chlapy dokázal by někdo z vás mi přebrousit nebo vystružit vnitřní morse kužel na pinole SV18ky?Je vevnitř nějaká podřená a protáčej se mi v ní nástroje a ty samozřejmě kvůli tomu kukaj.Prosím někdo ze středních čech abych nemusel letět někam do tramtárie.Nebo je na to nějakej fígl jak ji opravit?
Díky.
Přebroušení pinoly Mk4
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Mám výstružník na morse 4, jsem ze středních čech, ale není ta pinola náhodou kalená?
Nebo si vytoč ze silonu nebo tvrdého dřeva takový vytěrák, který bude mít tvar kužele a nalepíš na něj proužky jemného lapovacího šmirglu a tím to vytřeš.
Nebo si vytoč ze silonu nebo tvrdého dřeva takový vytěrák, který bude mít tvar kužele a nalepíš na něj proužky jemného lapovacího šmirglu a tím to vytřeš.
Sběratel strojů :-)
Copak to je taky dobrej nápad.
Copak to já pokaždý nástroj nebo redukce otřu hadrem a pinolu taky čistim ale když to asi nedělal ten soustružník předemnou tak to takhle dopadlo.Já jdu právě na to tak dám vědět jak to dopadlo.
Copak to já pokaždý nástroj nebo redukce otřu hadrem a pinolu taky čistim ale když to asi nedělal ten soustružník předemnou tak to takhle dopadlo.Já jdu právě na to tak dám vědět jak to dopadlo.
Křídu používám při výrobě upínacích kuželů.Kužel vytočim na soustruhu a přebrousim šmirglem(prosím nenadávat) a když nesedí a to je skoro pokaždý
tak po délce kuželu udělám křídou čáru a vyzkušim v díře (zasunu a pootočím)a tam kde je křída rozmazaná ještě brousnu.Párkrát to opakuji a kužel sedi.