Univerzálka 200:
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
zverodoktor
Ahoj, zháňal Martasg1, prosím preňho o rezerváciu do zajtra.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, VS16, Anycubic Kossel
.. to nevím zda vyjde, nejsme uplně kámoši, viz komunikace zde na foru ...
-
zverodoktor
Ahoj, je to tak a stále sháním. Barte je to ještě aktuální? Píšu ti szcapajev píše: ↑3. 6. 2026, 8:40 Nedávno ji sháněl Radek335 pro svoji novou 18.
Vlákno máš tu
viewtopic.php?p=529329#p529329
SV18_FA3V_V20_Pilous ARG130_Kowax GeniMig 250LCD_Orlík 2JSK75
Ahoj, já jsem nesháněl univerzálku, ale děkuji. Já jsem pouze psal informace o těžkosti sehnat univerzálku na bazosi a moji zkušenost. Elbarta mám v ignorovaných už delší dobu, takže bych stejně nemohl obchod dojednat - když je někdo v ignorovaných není vidět jeho příspěvky.
Groot
Není vidět obsah, ale info o příspěvku je a stačí kliknout...
Ty to máš jinak? Ale možná si to myslel tak, že není vidět obsah.
Tak to jo
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...