Aukce Svoboda
Moderátor: sysel
Ahoj,
nedražil jste někdo strojní vybavení od Svobody Blansko?
Byly tam velmi nízké ceny.
Vydražil jsem otočný stůl 320mm za 70 eur včetně DPH.
Ptám se proto, že tam zřejmě budu muset pro stůl zajet, že bych někoho vzal a podělili bychom se o cestovné. N.
Ptám se proto, že tam zřejmě budu muset pro stůl zajet, že bych někoho vzal a podělili bychom se o cestovné. N.
Není vedení jako vedení.
To byl důvod proč jsem na to vykašlal. Moc daleko. Škoda, že jsi to nenapsal dříve. Chtěl jsem si koupit děličku. A to převzetí jen ve všední dny se taky moc nehodilo.
Je tu někdo kdo koupil nějaký stroj? Zajímalo by mě jestli to za ty ceny nechá. Konkrétně nástrojové brusky byly docela zalevno.
Je tu někdo kdo koupil nějaký stroj? Zajímalo by mě jestli to za ty ceny nechá. Konkrétně nástrojové brusky byly docela zalevno.
No jsem zvědav jestli vůbec něco dostanete. Kámoš zjistil že je to jakýsi typ aukce "S výhradou" tedy že Svoboda může do nějakého času po skončení aukce nabídku vítěze aukce odmítnout a danou věc vůbec neprodat.
Taky jsem uvažoval o tom něco tam vydražit, ale tenhle postup mi přijde silně nalevačku takže ať si to pan Svoboda strčí .....
Být Váma tak bych si důkladně prověřil jestli to co vydražíte vůbec dostanete, abyste se tam nehnali třeba zbytečně. Celá ta akce je silně podivná, už jen to prodloužení. to je vpodstatě podraz na ty co dražej, měnit podmínky v průběhu aukce.
Taky jsem uvažoval o tom něco tam vydražit, ale tenhle postup mi přijde silně nalevačku takže ať si to pan Svoboda strčí .....

Být Váma tak bych si důkladně prověřil jestli to co vydražíte vůbec dostanete, abyste se tam nehnali třeba zbytečně. Celá ta akce je silně podivná, už jen to prodloužení. to je vpodstatě podraz na ty co dražej, měnit podmínky v průběhu aukce.

Jo a ještě k cenám, ty nebyly konečný, to byl jen základ bez daně a bez obchodní provize. Takže ke všem cenám co tam jsou je třeba připočíst + 38% ( 20+18 ).

Pokud to dopadne dobře, tak tam pojedu. Ten tvůj stůl by se ještě vešel.nemo píše:Ahoj,
Tak jak mládenci??? Už si někdo něco z těch aukcí dovezl domů? 

Jo dovezl, akorat jsem se vratil do Jablonce. Cvicne jsem v ramci poznani CZ jel pres HK. Po ceste jsem stacil jeste 4 zastavky co jsem potreboval, jinak bych jel asi pres Prahu. Je to teda soda tam dojet, ale da se. Privezl jsem naprosto vse, co jsem vydrazil. Platba v hotovosti na miste v CZK bez problemu - presne ta co je na fakture.
Anglictina ani nebyla potreba. Pani je ceska a pan cesky mluvi i rozumi. Zrizenci od fy Svoboda. Nakladka bez problemu az do/na auta - jestrka/jerab. Jinak tam stali asi 4 kamiony (3 zahranicni). Mel jsem stesti byl jsem pred nima. Jinak lepe organizovane, nez napr. v Teplicich. Toz vse.
Anglictina ani nebyla potreba. Pani je ceska a pan cesky mluvi i rozumi. Zrizenci od fy Svoboda. Nakladka bez problemu az do/na auta - jestrka/jerab. Jinak tam stali asi 4 kamiony (3 zahranicni). Mel jsem stesti byl jsem pred nima. Jinak lepe organizovane, nez napr. v Teplicich. Toz vse.
Taky dovezl.
svěrák Hilma nový, otočný, délkově nastavitelný, cena 30eur včetne dph a přirážky. Normální cena hluboko přes 10 000.
Otočný stůl 320mm. 70euro.
svěrák Hilma nový, otočný, délkově nastavitelný, cena 30eur včetne dph a přirážky. Normální cena hluboko přes 10 000.
Otočný stůl 320mm. 70euro.
Naposledy upravil(a) nemo dne 25. 7. 2010, 9:09, celkem upraveno 1 x.
Není vedení jako vedení.