Dobry den, znovu prosim o radu, nasiel som starsie 2 motory a dnes som ich skusal...jeden (na 1. foto - asi 5 rokov stary z vysavaca) sa rozbehne celkom OK, ibaze po 2-3 sekundach behu zacne dost zapachat (ako keby v nom nieco horelo), ten druhy je starsi, rok vyroby 1970 (kuchynsky robot ETA 022 - na foto 2. - 4.), ale pred 15 rokmi fungoval (udajne) vyborne. Dnes som ho zapojil a ani sa nepohol, iba zacal vrcat ... bol zapnuty spolu asi 45 sekund a nenormalne sa zahrieval - nameral som na nom 54 st. celzia. Neviete mi poradit, co s nimi ? Poznate niekto tieto motory ? Skusal som ich otvorit, ale je to dost stare, neviem ako na to. Prikladam fotky...
Vdaka za vsetky rady.
Co s tymito motormi ?
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Nejrozumnejsi je to vyhodit.
nevim na co presne se to chystas pouzit ,ale cas vynalozeny byt treba vyrobou vretene s timto se nevyrovna tomu kdyz si misto toho koupis hotovou horni frezu kde je klestina primo na hrideli.
RADEK
nevim na co presne se to chystas pouzit ,ale cas vynalozeny byt treba vyrobou vretene s timto se nevyrovna tomu kdyz si misto toho koupis hotovou horni frezu kde je klestina primo na hrideli.
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
krom jineho jsi ten prvni a asi i ten druhy spalil pri tvem pokusu
ten prvni musi byt umisteny v trubce protoze vytvari tim ventilatorem proud vzduchu ktery ho take chladi
vetsina vysavacu to takhle ma ze nasavany vzduch leti skrz motor a chladi ho
takze jestli si chces vyrobit vysavac misto cnc klidne do toho ale asi s jinym motorem tenhle to bude mit zasebou kdyz zasmrdel
ten druhy ma rozbehovy kondik
zkontroluj jestli je pripojenej
pripadne zavzpominej jestli nebyl v mrazu atd...
vymen kondik a pak ho prodej na burze
za utrzene penize si kup nejake hotove vretynko nekde v bauhauzu viz prispevek vyse
ten prvni musi byt umisteny v trubce protoze vytvari tim ventilatorem proud vzduchu ktery ho take chladi
vetsina vysavacu to takhle ma ze nasavany vzduch leti skrz motor a chladi ho
takze jestli si chces vyrobit vysavac misto cnc klidne do toho ale asi s jinym motorem tenhle to bude mit zasebou kdyz zasmrdel
ten druhy ma rozbehovy kondik
zkontroluj jestli je pripojenej
pripadne zavzpominej jestli nebyl v mrazu atd...
vymen kondik a pak ho prodej na burze
za utrzene penize si kup nejake hotove vretynko nekde v bauhauzu viz prispevek vyse
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)