Co s tymito motormi ?

ostatní motory, vřetena, regulace, snímaní otáček a jiné
Odpovědět
Noem
Kontaktovat uživatele:

28. 7. 2007, 2:25

Dobry den, znovu prosim o radu, nasiel som starsie 2 motory a dnes som ich skusal...jeden (na 1. foto - asi 5 rokov stary z vysavaca) sa rozbehne celkom OK, ibaze po 2-3 sekundach behu zacne dost zapachat (ako keby v nom nieco horelo), ten druhy je starsi, rok vyroby 1970 (kuchynsky robot ETA 022 - na foto 2. - 4.), ale pred 15 rokmi fungoval (udajne) vyborne. Dnes som ho zapojil a ani sa nepohol, iba zacal vrcat ... bol zapnuty spolu asi 45 sekund a nenormalne sa zahrieval - nameral som na nom 54 st. celzia. Neviete mi poradit, co s nimi ? Poznate niekto tieto motory ? Skusal som ich otvorit, ale je to dost stare, neviem ako na to. Prikladam fotky...

Vdaka za vsetky rady.
Přílohy
Motor 1
Motor 1
Motor 2
Motor 2
Motor 2
Motor 2
Motor 2
Motor 2
Radek-B
Kontaktovat uživatele:

28. 7. 2007, 3:14

Nejrozumnejsi je to vyhodit.

nevim na co presne se to chystas pouzit ,ale cas vynalozeny byt treba vyrobou vretene s timto se nevyrovna tomu kdyz si misto toho koupis hotovou horni frezu kde je klestina primo na hrideli.

RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

29. 7. 2007, 8:55

krom jineho jsi ten prvni a asi i ten druhy spalil pri tvem pokusu
ten prvni musi byt umisteny v trubce protoze vytvari tim ventilatorem proud vzduchu ktery ho take chladi
vetsina vysavacu to takhle ma ze nasavany vzduch leti skrz motor a chladi ho
takze jestli si chces vyrobit vysavac misto cnc klidne do toho ale asi s jinym motorem tenhle to bude mit zasebou kdyz zasmrdel

ten druhy ma rozbehovy kondik
zkontroluj jestli je pripojenej
pripadne zavzpominej jestli nebyl v mrazu atd...
vymen kondik a pak ho prodej na burze
za utrzene penize si kup nejake hotove vretynko nekde v bauhauzu viz prispevek vyse
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní elektromotory“