díky
Ahoj, jj, TOS je idealni, jen si tam nedavej mensi, budes toho litovat. Pokud jsi tam mel original 100 tak dej opet 100. Ja bych dnes volil 125 ale to jsem tehda nevedel (take nevim jestli by se ti tam vlezla). Nemam M1 ale i tak je to velky rozdil k originalum co davaji na optimum soustruhy od vyroby (alespon v mem pripade) - dokonce jsem hned po zakoupeni reklamoval, nebot mi dali uplne ruzne pakny. Jeste jeden poznatek a to, ze z 99% stale pouzivam 4 pakny - dokonce i 6HR se dobre chytamaverick píše:mam na soustruhu 100 mm třípaknovku... je to sice použitelný, ale na malý nebo nějak víc přesný věci je to na nic, takže jsem si řekl, že bych pořídil TOS IUS 80/4-1 M1 ... na nějaký ty malý fajnovější věci, ale vzhledem k ceně se nechci nijak unáhlit a proto vznáším dotaz zda-li je to dobrá volba nebo zda raději koupit něco jinýho? ocením veškeré poznatky a zkušenosti![]()
díky
Nějak si nedovedu představit, jak do 4-paknovky upnu šestihran?digisonic píše:z 99% stale pouzivam 4 pakny - dokonce i 6HR se dobre chytaK
PS. Ja koupil z aukra od "nastroje1"