rexroth - repase - problem
-
sehnal jsem vedeni rexroth s voziky R1851-231-10 a R1851-231-10 a vetsi vedeni s voziky R1851-331-10 a R1853-331-10. nejhure hybajici se voziky postupne rozdelavam a cistim /je videt ze to zapomeli mazat a jeste je od nakyho ztvrdylo sajrajtu/, nicmene v nektery je pozkozen dil na obrazku, chybi /nebo je opotrebovana/ nabezna ploska ktera usmernuje cestu valecku ve 'vratce'. toto se projevuje tak ze na jednu stranu vozik jede jakztakz ale na druhym smerem musim zabrat nez se valecky rozhybou. v brne mi rekli ze to nedodavaji a ze mi udelaji nabidku na nove voziky, jeste zkousim kolegy ze slovenska, zkousim je premluvit aby zabrali a 'nejak to firme' sehnali, kdyz to vyrabi. jestli to nedopadne muzu to hodit leda do zakladu do betonu. nemuze nekdo z Vas pomoci to sehnat? nebo eventuelne jak to nejak domodelarit? diky moc, prosim o pomoc
zdravím... sice nevím, kde to sehnat... ale problém mám obdobný... ovšem po kompletaci i se šroubem si s tím motor hravě poradil, ani není poznat, že by něco někde drhlo nebo cvakalo, jako při ručním posunu... BTW kolej mám vel. 30 taky válečkovou... označení vozíku nevím mám je jinde, ale tyhle díly tam 100% jsou jen v nějakém zřejmě teflonovém provedení... a když se to vezme kol a kolem, tak víc zničit už se to nemůže... takže to zkus jak se to bude chovat komplet... snad někdo poradí nebo nadhodí... případně bych měl taky zájem o nějaké ty náhradní díly...
PS: víš cenu nového vozíku? asi pěkná paleta za ně že?....
LD
PS: víš cenu nového vozíku? asi pěkná paleta za ně že?....
LD
-
na cenu voziku jsem se ani neodvazoval zeptat. 3 firmy me odmitli s tim ze vratky nedodavaji a ze k jejich poskozeni dojde jen pri havarii stroje, ze plastova vratka vydrzi celou zivotnost voziku. mam pry oslovit nejake servisy, je mozne ze se to nekde nepouzite bude valet. vratky existujou ale nechteji je prodat. nema, nenajde nekdo z mistnich odborniku?
to DemX: jaky mas vedeni, jak velkej pojezd, jakej sroub a jakej motor ti s tim jezdi?
to DemX: jaky mas vedeni, jak velkej pojezd, jakej sroub a jakej motor ti s tim jezdi?
ani se nedivím...tmxatcoxlab píše:na cenu voziku jsem se ani neodvazoval zeptat. ...

Reálné pojezdy jednotlivých os: X1420, Y835 a v případě Z354mm.
Vozíky jsou v provedení long - bez příruby... 114*50*46
O pohyb se stará obyč trapéz 16x4

PS: ještě bych dodal, že k poškození vratných částí taky může dojít i v případě, že vedení bylo na nekrytém místě - vystavené šponám. Špony v mém případě zničili stírátka a dostali se přímo do vozíku, kde to nijak viditelně nepoškodilo aktivní plochy jen šlo opravdu velmi ztuha a skokově pohybovat po kolejnici prostě se to zasekávalo o ty špony právě v tom plastu... čímž jsou ty plastové části téměř K.O...
LD