nevím, jestli jsem na srávných stránkách, ale potřebuju poradit a nevím, na koho se obrátit. Sháním nějakého výrobce plechu na Slovensku. Poradíte? Dostala jsem to za úkol od manžela

Díky za rady!!!!

Martina
I ženy? Tak to jsem mile překvapenáflexo píše:su tu aj zenya tiez treba definovat o aky plech sa jedna...
no standartne kdyz nekdo potrebuje plech tak nejaky konkretni rozmer treba 2mm silny plech nebo nejake rozpeti 1,5-3mm.. ze by nekdo shanel plech od 3 do 180mm me moc standartni nepripada, pokud tedy nemate naslednou prodejnu plechu..lulje píše:Je to velká blbost?RaS píše:zajimave hledat plech v rozsahu 3-180mmExistuje to vůbec? Tak mi to napsal manžel do SMSky
RaS píše:no standartne kdyz nekdo potrebuje plech tak nejaky konkretni rozmer treba 2mm silny plech nebo nejake rozpeti 1,5-3mm.. ze by nekdo shanel plech od 3 do 180mm me moc standartni nepripada, pokud tedy nemate naslednou prodejnu plechu..lulje píše:Je to velká blbost?RaS píše:zajimave hledat plech v rozsahu 3-180mmExistuje to vůbec? Tak mi to napsal manžel do SMSky