Svařování nerezi
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Kdo umíte svařovat tenké nerez plechy laserem nebo elektronovým paprskem? (klasikou to v mém případě fakt nejde, ověřeno i dobrými zkušenými svářeči)
Aleš Procháska
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Odporové svařování je co? Bodování? Já potřebuju svár na tupo, plech 0.6 mm, děrovaný tak že je vlastně průhlednýsidonie píše:Odporové svařování by technologicky použít šlo? Firem je celkem dost.prochaska píše:Dík, ale ani mikro tig nejde...

Aleš Procháska
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Bodování bohužel nejde, nemám tam místo pro přeplátování.jova píše:Já je svařoval dělanou bodovačku z mikrovlnky a šlo to dobře. Je otázkou jestli je bodování pro tebe použitelná technologie.
Aleš Procháska
Ohrnout lem na spojích, na bodovou svářečku připevni měděné kolečka, zapni, stiskni, protáhni. Plech máš zavařen a problémy by s tím neměly být.prochaska píše:Odporové svařování je co? Bodování? Já potřebuju svár na tupo, plech 0.6 mm, děrovaný tak že je vlastně průhlednýsidonie píše:Odporové svařování by technologicky použít šlo? Firem je celkem dost.prochaska píše:Dík, ale ani mikro tig nejde...
Zkus se zeptat tady http://www.haco.cz/1-6 , jezdime tam na navarovani forem ani cena neni az tak hrozna.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To nevím, to mě vlastně nenapadloAvenger píše:Nešlo by to tou kyslíkovodíkovou svářečkou s co nejmenší tryskou (z injekční jehly)? Někde jsem viděl obrázky sváru slabých plechů a svařovalo to pěkně.

Aleš Procháska
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Na tom nic není, tohle je jen filtr na vzduchmotorovy píše:musite mat celkom zaujimave portfolio vyrobkov, nehodite sem niekedy par fotiek? teda ak to nie su tajne armadne projektyprochaska píše:Já potřebuju svár na tupo, plech 0.6 mm, děrovaný tak že je vlastně průhledný

Naposledy upravil(a) prochaska dne 11. 10. 2010, 6:48, celkem upraveno 2 x.
Aleš Procháska
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze takova sit by nesla ani tim laserem. Chce se preptat ve firmach co opravuji formy , ty tuto technologii pouzivaji na bodove navarovani materialu.
Ja bych to skusil pajet, pokud ten spoj nebude nejakym zpusobem mechanicky namahan, tak by nemel byt pevnostne problem .Ovsem chtelo by to zrejmne pouzit cisty cin pripadne stribro. Preci jen se pres to dycha ze ano.
RADEK
Ja bych to skusil pajet, pokud ten spoj nebude nejakym zpusobem mechanicky namahan, tak by nemel byt pevnostne problem .Ovsem chtelo by to zrejmne pouzit cisty cin pripadne stribro. Preci jen se pres to dycha ze ano.
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce