Prosím poradte mi:
dostal sa mi do rúk cnc sústruh so systemom sinumeric.
problem je v tom,že stroj mi nekomunikuje s pc,je to určite v nastaveniach,ale neviem ich najsť(nemyslím tým com, rýchlosť a pod,tie su určite dobre)Tak že nemôžem si nahrávať ani zálohovať programy....
vie mi niekto poradiť?
Hyunday-sústruh
Ahoj, o aky systemm ide?? 700?? 710?? 810?? 840 C (D)??.... no mi mame v praci na to specialne NC editory.... kde treba nastavit
prenosove parametre. Prenosove parametre musia byt rovnake v Sinumeriku teda Sustruhu ako su parametre v NC editore, teda v PC...
Vladimir...
prenosove parametre. Prenosove parametre musia byt rovnake v Sinumeriku teda Sustruhu ako su parametre v NC editore, teda v PC...
Vladimir...
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Ja do 840D nosim programy na FLASH. jinak pokud je to tento tak ten jde bez problemu dokonce pripojit do site.danielle píše:je to asi okolo 800 a viac,ostatné napíšem utorok!nie som si teraz istý,lebo som mimo
Mam jetse 810/S na soustruhu a tam je problem s pripojenim po RS jak cip. Nejlip se k tomu da pripojit asi pomoci PCIN.EXE, je to dosovsky program a opravdu to chce provozovat a spon na 98-kach. Na NT jadru to vetsinou nejde.
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
- danielle
- Kontaktovat uživatele:
andy555 samozrejme že mám na to editor a ako som písal tieto nastavenia su ok.Mne to však pripadá ako by to bolo niekde v systéme vypnute,na ostatných systémoch je to bezproblémové
Radek-b to mi určite nepojde,lebo 98-čku som dávno zakopal
Dnes zistím presne typ systému a hodim to sem
Radek-b to mi určite nepojde,lebo 98-čku som dávno zakopal
Dnes zistím presne typ systému a hodim to sem