součástky ze šroťáku
Nevíte někdo o šroťáku okolo Prahy, kde by měli nějaky obráběcí stroje a dalo se domluvit o rozebraní?
ja to tušil že takovy zlaty dul neni na kazdem kroku.Asi mi nezbyde nic jineho, nez sednout do auta a začit objiždět.A kdyz něco najdu Robocop ma exkuzivni pravo na prnvi info.Už jenom za to jak to tady vede a stara se o forum 

V kterém? Máme jich tu víc.
Mimochodem, nějaké stroje (malé maďarské frézky) tam šly i z našich dílen, ale bylo mi řečeno, že se na nich opravdu dělat nedá - tak jsem se nesnažil.
Radek
Mimochodem, nějaké stroje (malé maďarské frézky) tam šly i z našich dílen, ale bylo mi řečeno, že se na nich opravdu dělat nedá - tak jsem se nesnažil.
Radek
petr557 píše:Tak vyraz směrem na prostějov během posledního měsíce tam byl sv18 nějak velká fréza tam ještě je a 2 cnc soustruhy ale cena za kilo je 10 korun
soustruh Bernardo 500, frézka Proxxon
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
10 korun za kilo, to je všude tak. U soustruhů to není špatné, těžší stroje to už je horší. Ale SV18 za necelých dvacet. Jak ta by ke mě chtěla.
Ale někde to dělají tak, že stroje odtáhnou na stranu a pak chtějí ceny co jsou na netu.
Ale někde to dělají tak, že stroje odtáhnou na stranu a pak chtějí ceny co jsou na netu.
Sběratel strojů :-)
Tak zatím jsem objel 4 šrotaky a všude mi řekli že co měli tak skupujou vietnamci ve velkym.
ja ty kluky žluty nemám rád

- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Malá úvaha:
Má cenu pídit se po hodnotách, které jsou hodnotami pro většinu lidí? Pro mne představuje právě to harampádí na šroťáku které je většině lidí neznámé ty pravé poklady.
Sada brusičských trnů od fí 8 do fí 55. Kdybys tu sadu naložil jako já, za tři stovky a prodal tak budeš mít ty soustruhy dva
A žluťák bude čučet jen na tu vyhoněnou sv 18
Ovšem platí: "vím na co to je"
Má cenu pídit se po hodnotách, které jsou hodnotami pro většinu lidí? Pro mne představuje právě to harampádí na šroťáku které je většině lidí neznámé ty pravé poklady.
Sada brusičských trnů od fí 8 do fí 55. Kdybys tu sadu naložil jako já, za tři stovky a prodal tak budeš mít ty soustruhy dva

A žluťák bude čučet jen na tu vyhoněnou sv 18

Ovšem platí: "vím na co to je"
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Slušnej úlovek 
Podobně jsem jednou koupil válcový kalibry: tyčinka železná, 1 Kč - "a když pane vemete všechny, tak je dám za pětikilo i s tou krabicí"

Podobně jsem jednou koupil válcový kalibry: tyčinka železná, 1 Kč - "a když pane vemete všechny, tak je dám za pětikilo i s tou krabicí"

Aleš Procháska