Potřeboval bych zubené kolo s průměrem 600 až 800 mm v průměru. Nechávat si ho dělat by mě stálo 2 měsíční platy a to se mi investovat nechce. Zkoušel jsem převod z lisu na slámu, ale tam je malá díra a zvětšit to nejde. Nevíte o něčem použitelném a hlavně ne drahém.
Předem děkuji.
PS: Takto velké kolo je nutností a nelze ho ničím nahradit.
Ozubené kolo 600 - 800 mm.
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na přesnosti... Podle popisu bych řek, že tam kde přesností stačilo kolo z lisu na slámu tak by mohlo stačit i kolo vypálené laserem ze silnějšího plechu.
Aleš Procháska
Dnes jsem jel za nějakým jeřábem namontovaným na tatrovce .......a točilo se to na pěkném uzubeném kole. Seděl v tom řidič a jelo to dost rychle, tak jsem se to ani nepokoušel odmontovat .......... určitě někde zastavil, tak hledej

- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Hm to je těžký když nenapíšeš jaký modul,kolik zubů,jaký otvor.Občas taky šmajdám po šroťáku, ale když nevíš co přesně chceš tak to je fakt těžký.Průměr je sekundární rozměr,vím o věnci zhruba v tomto průměru.zuby jsem nepočítal a je to zrzavý jak liška když to tam ještě bude můžu poměřit ale nevím kdy se tam dostanutrnkav píše:Potřeboval bych zubené kolo s průměrem 600 až 800 mm v průměru. Nechávat si ho dělat by mě stálo 2 měsíční platy a to se mi investovat nechce. Zkoušel jsem převod z lisu na slámu, ale tam je malá díra a zvětšit to nejde. Nevíte o něčem použitelném a hlavně ne drahém.
Předem děkuji.
PS: Takto velké kolo je nutností a nelze ho ničím nahradit.
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění