poskozeny krystal
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a je vazne poskozeny prave ten krystal?
jestli je jen mechanicky promackly kryt nemusi to nutne znamenat ze je zniceny, byva tam vcelku dost jaloveho mista pokud vim
jestli je jen mechanicky promackly kryt nemusi to nutne znamenat ze je zniceny, byva tam vcelku dost jaloveho mista pokud vim
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
' zarizeni spaddlo zhruba z 1m a dopadlo na hranu - odnes to krystal - prestalo to fungovat - jine mechanicke poskozeni jsem nenaselrobokop píše:a je vazne poskozeny prave ten krystal?
Hmmm... Zlatý weby velkých hráčů, přímo od Dialogů se toho jeden moc nedozví..xxx. píše:Dialog I75700 - datasheet jsem nenasel
Není ten krystal jen utrhnutý od tišťáku? Zdá se mi, že sedí trochu šejdrem...
Nebo...co ho zkusit vypájet a otestovat mimo původní zařízení?
Tip: 9.902,0 kHz (9,902 MHz)
HTH,
H.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to jsem myslel prve
nebo to od neceho odhadnout/odmerit jestli vis co kde ma byt lezt
vpodstate by to melo zit i s jinym krystalem
jen to treba nebude komunikovat
kdyz zjistis ze ta karta jede polovicni rychlosti tak uz tam das jen 2x takovej krystal
ale otazkou je jestli jde nekde zjistit jestli to jede spravnou nebo jaka je ta spravna rychlost
nebo to od neceho odhadnout/odmerit jestli vis co kde ma byt lezt
vpodstate by to melo zit i s jinym krystalem
jen to treba nebude komunikovat
kdyz zjistis ze ta karta jede polovicni rychlosti tak uz tam das jen 2x takovej krystal
ale otazkou je jestli jde nekde zjistit jestli to jede spravnou nebo jaka je ta spravna rychlost
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)