pojistná matice M24x1,5
netušíte někdo kde koupit pojistnou matici na kuličkový šroub M24x1,5 ať koukám do katalogu SKF nebo Hiwin tak mají jen M25x1,5 a prostě M24x1,5 jako by neexistovalo.. přece nebudu takovou podle mě běžnou blbost vyrábět..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
měla by to být přesná broušená matice se zajišťovacími šroubky, tahle matice není zajišťovací to by musely být dvě a je to podle ceny běžná válcovaná matice..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
V Kurimi jsem poptaval M35x1,5 a pry ze takovyto rozmer nemaji v nabidce a ze by se musel udelat a kdyz je to na jiz hotovy sroub, ze se nemusi trefit uplne profil zavitu.nemo píše:Zkus napsat, nebo zavolat do Kuřimy. Tam by mohli takovou matku mít. V běžné nabídce jsou
jen typizované po 5mm.N.
Na druhou stranu loziskove domky mely proti jinym dodavatelum za 60% ceny.
tak třeba konkretně M35x1,5 mám od INA M15x1 od INA mám taky ale tím jsem skončil..