Kam do krimu :-)
Moderátor: sysel
Tak jsem byl několikrát ve Valdicích v kriminálu, teda pokud se někdo chystáte nechat se zašít doporučuju Valdice. Mají tam suprově vybavené učiliště a obor obrábění kovů, cca 50 konvenčních mašin v super stavu no nádhera. 

XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
Jo jo , bohužel Valdice jsou pro násilníky a těžké mordy, na to ukradený dopis nestačí 

IQ156
IQ156
Jednou byl pořad, jmenovalo se to 12 odvážných. Bylo to o člověku, který rozjel slušnou kovoobráběcíobráběcí firmu s hromadou CNC. V tom videjku je vidět část jedné z těch dílen. To video se ještě nechá najít na netu. Pán se jmenuje Jiří Kolomý.
Mimochodem, byl jsem se u něho jednou podívat když jsem jel okolo tak jsem se mu drze vnutil a velmi ochotně mi vše ukázal. To jste u soukromníka ještě neviděli, takových CNC.
Mimochodem, byl jsem se u něho jednou podívat když jsem jel okolo tak jsem se mu drze vnutil a velmi ochotně mi vše ukázal. To jste u soukromníka ještě neviděli, takových CNC.
Sběratel strojů :-)
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Možná bude stačit když bude trochu víc hodnej na mladý holkylubos píše:Jo jo , bohužel Valdice jsou pro násilníky a těžké mordy, na to ukradený dopis nestačí

bylo to taky v bedně, že si tam udělal výučňák a točí na osumnáctce nějaké šperky a tak
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
capumpor píše:Dvojitý bonus. Tak do toho bych šel

http://www.tumlikovo.cz/
Jediné co mě štvalo byla absence internetu, instaloval jsem nějaké programy a to byl porod, musel jsem tam jet 4x než jsem měl všechny aktualizace, Windousácké servis packy a tak. Chudáci vězni jaksi nemají na počítačích přístup i internetu.
tak to bych tam bez fora asi nevydržel 

IQ156
IQ156