má niekto program k vypočet kolies pre prevodovku v sustruhu
hľadal som na nete program ktorí by uľahčil výpočet ozubených kolies pre prevodovku pri rezaní závitov, aj som našiel ale nešli spustiť
, mám hobby sústruh, a nie su tam dopočítane všetký metrické a palcové záviti, niektore som dopočítal s kalkulačkou, ale to je dosť zdlhavé 
mám len home verziu windows XP, je bez excellu, mám OpennOffice org. tiež tam idú robiť vypočty ale pre mňa je to španielska dedina
takže kalkulačka to istí, v metrických mam spočitane od stupania 0,4 po 3mm a vo whitworthových mi chýba 6, a to už ťažko dopočítam lebo som obmedzení kolesami čo mám k prevodovke
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Chlape co máš za soustruh že na tom chceš řezat 6chodů na palec? to už je docela velké stoupání na soustruhy v hobby provedení na které myslím
Potraviny má tabulku na závity na hobby soustruhy asist a jejich klony, já bych ti to klidně spočítal, excel je docela v poho ale jsem už děsnej lenoch
zrovna tak jako ten velkej z "Potkali se u Kolína", jak se do něj nehodí bonbón tak nejede

Potraviny má tabulku na závity na hobby soustruhy asist a jejich klony, já bych ti to klidně spočítal, excel je docela v poho ale jsem už děsnej lenoch
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
-
prochaska
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jj, Excel je na to výborný, já mám třeba ke své mašině tohle:
- Přílohy
-
- Závitová skříň SN 50C - vypocty.xls
- (94 KiB) Staženo 614 x