Kolo 250 mm
-
Ahoj, poradili by jste mi jak vyrobit kolo o rozměrch 250 x 5 mm? Doposud mě napadlo jen toto: koupit trubku s průměrem 250 mm s vnitřní stěnou až 20 mm, do toho vsadit čtverec o 210 x 210 mm, pak zase kruh atd. potom to celé svařit a stočit na soustruhu. ??? Mělo by sloužit 28OO otáčkám. Když to nepůjde jinak udělám to z polyamidu. Dík
dej sem vykres.. ono popis kolo 250mm a pak do nej cpat ctverce nejak postrada aspon pro me logiku... 5mm cokoliv se da vypalit to bude asi nejlevnejsi..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Neškrábej se levou rukou na pravý půlce zadku a nech si to vypálit z plechuMilan zo Sniny píše:Ahoj, poradili by jste mi jak vyrobit kolo o rozměrch 250 x 5 mm? Doposud mě napadlo jen toto: koupit trubku s průměrem 250 mm s vnitřní stěnou až 20 mm, do toho vsadit čtverec o 210 x 210 mm, pak zase kruh atd. potom to celé svařit a stočit na soustruhu. ??? Mělo by sloužit 28OO otáčkám. Když to nepůjde jinak udělám to z polyamidu. Dík

edit: tak ras byl rychlejší

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění