ocelova tyc 6HR - rozmer 19 nebo 22 - UKONČENO
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Ferona?kovohemil píše:Ferona - i snad pošlou

Mě v té naši vždycky připadali, že by poslali, ale leda mě a do (_!_) k tomu. A to jsem tam byl osobně a pokorně (no…po nějakém čekání pokora trochu bere za své, žejo

Ale možná je to někde jinak nebo se ledy pohnuly.
Pro graveho: Mají kupodivu on-line katalog, tak se podívej, jestli tam pro sebe něco nenajdeš.
H.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
klidne i 100mm
ted jsem kupoval pul metru sestihranu a cca 10mm kulatiny
obcas si neco pocitaji za rez ale ruzne kousky maji taky v odrezkach a mnohdy se najde ten spravnej
ted jsem kupoval pul metru sestihranu a cca 10mm kulatiny
obcas si neco pocitaji za rez ale ruzne kousky maji taky v odrezkach a mnohdy se najde ten spravnej
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Pánové, ve vší úctě k Vám... Tohle není vtipné.
Nerozebírejte takovým způsobem prosím na co to potřebuji, dodal bych akorát, že Feroňácké oceli pro domácí "kutění" nejsou na místě. Kdybych to chtěl udělat z nějaké 11353/11373, tak no problém, to ve Feroně mají a říznou i deset centimetrů.
Jedná se o matroš na šrouby, oboustranný závit s vymezovací dosedací plochou uprostřed délky šroubu, je to pod letecký reduktor na trabanta, navíc vlastní prototyp kapalinou chlazeného, stačí?
Všechno chytré rady, fajn, děkuji, víte, kdybych už neobepsal asi 15 firem s hutním materiálem a dalších 15 firem co mají kovoobrábění, tak to sem nepíšu.
Z 10 firem odepíšou 2, slovy DVĚ. Z toho každá nabídne celou tyč, nebo minimálně množství v řádově desítkách kusů. Ano, i Ferona disponuje lepším materiálem, katalogy od Ferony mám prolezené sakumprásk, ale víte v čem má tohle háček??? Že ani slavná Ferona Vám neuřeže z té tyče o vyšší jakosti 0,5 metru! Prodají pouze celou tyč... Na maloobchodních prodejnách a skladech mají běžnou ocel, nějakou 353ku, nebo 373. Pro lepší informaci, ze skladu v Brně pro jistotu ani neodepsali (patrně když viděli, že se jedná zhruba o metrové množství tyčí, bylo jich víc, nejen 6HR, potřeboval jsem i 4HR, ty firmy to rovnou mažou asi takové emaily).
Čili to k překvapenému pobavení diskutujících o bezdomovci, co potřebuje pevnější tyč na otevírání kanálů...
Čili má někdo ze zdejších kovo fachmanů něco takového na odprodej/prodej? Aspoň tu 523ku, poptávám, zaplatím cenu jakou si řeknete a těšilo mě pánové.
Nerozebírejte takovým způsobem prosím na co to potřebuji, dodal bych akorát, že Feroňácké oceli pro domácí "kutění" nejsou na místě. Kdybych to chtěl udělat z nějaké 11353/11373, tak no problém, to ve Feroně mají a říznou i deset centimetrů.
Jedná se o matroš na šrouby, oboustranný závit s vymezovací dosedací plochou uprostřed délky šroubu, je to pod letecký reduktor na trabanta, navíc vlastní prototyp kapalinou chlazeného, stačí?
Všechno chytré rady, fajn, děkuji, víte, kdybych už neobepsal asi 15 firem s hutním materiálem a dalších 15 firem co mají kovoobrábění, tak to sem nepíšu.
Z 10 firem odepíšou 2, slovy DVĚ. Z toho každá nabídne celou tyč, nebo minimálně množství v řádově desítkách kusů. Ano, i Ferona disponuje lepším materiálem, katalogy od Ferony mám prolezené sakumprásk, ale víte v čem má tohle háček??? Že ani slavná Ferona Vám neuřeže z té tyče o vyšší jakosti 0,5 metru! Prodají pouze celou tyč... Na maloobchodních prodejnách a skladech mají běžnou ocel, nějakou 353ku, nebo 373. Pro lepší informaci, ze skladu v Brně pro jistotu ani neodepsali (patrně když viděli, že se jedná zhruba o metrové množství tyčí, bylo jich víc, nejen 6HR, potřeboval jsem i 4HR, ty firmy to rovnou mažou asi takové emaily).
Čili to k překvapenému pobavení diskutujících o bezdomovci, co potřebuje pevnější tyč na otevírání kanálů...
Čili má někdo ze zdejších kovo fachmanů něco takového na odprodej/prodej? Aspoň tu 523ku, poptávám, zaplatím cenu jakou si řeknete a těšilo mě pánové.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
No rozčilování není na místě .Pokud si dojedeš do Prahy ,konkrétně do Holešovic ,tak tam máš celou škálu jakostí a uříznou ti třeba 10 mm. Bohužel neznáme tvé místo pobytu ,takže to bylo informativní.(nevím jak fungujou jiné Ferony) 

Snad už bude brzo ATC
http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
mě se třeba doma válí 19mm 6hraná tyč délky asi 1m, ale nevím z čeho to je.. určitě to není žádné bláto bude to asi povrchově kalený neboť je to vyndaný ze soustruhu, je to ten 6ti hran kterej otáčením pohání posuvy , když si pro to přijedeš do úval přineseš kotouček do flexy tak ti toho půl metru dám.. posílat to ale nebudu..kovohemil píše:No rozčilování není na místě .Pokud si dojedeš do Prahy ,konkrétně do Holešovic ,tak tam máš celou škálu jakostí a uříznou ti třeba 10 mm. Bohužel neznáme tvé místo pobytu ,takže to bylo informativní.(nevím jak fungujou jiné Ferony)
ale jinak pokud chceš vyrobit šroub proč ho neuděláš z kulatiny kterou seženeš v patřičné jakosti určitě daleko běžněji a ten 6ti hran nepřefrézuješ?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Já to beru, ale šlo by to prostě i trochu jiným způsobemkovohemil píše:No rozčilování není na místě .Pokud si dojedeš do Prahy ,konkrétně do Holešovic ,tak tam máš celou škálu jakostí a uříznou ti třeba 10 mm. Bohužel neznáme tvé místo pobytu ,takže to bylo informativní.(nevím jak fungujou jiné Ferony)

Taky by se dalo, když neklapne 6HR, bude se to muset udělat z kulatiny, ale je to práce navíc, člověk který mně to vyrobí, tak má práce dost, nechcu mu ji přidávat, ač to zadarmo dělat nebude, ano, jako možnost je to taky.RaS píše: ale jinak pokud chceš vyrobit šroub proč ho neuděláš z kulatiny kterou seženeš v patřičné jakosti určitě daleko běžněji a ten 6ti hran nepřefrézuješ?
Díval jsem se do map, i pokud by to byly Úvaly tady dole pod Brnem, tak je to od ruky, ale děkuju.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to Uvaly u Prahy, z ruky jeste dal (dej si tam bydliste).
Tak snaha byla a s tim homelesem jsi se snad nenastval. Jsme tu takova vesela parta
.
Jinak to nejlepsi remeslo se dela na erech, tak at se to dari, motory, reduktory a to okolo...
Smekam pred tim, kdo si troufne na tuhle praci, kdyz je neco blbe, uz se vetsinou neda vzit
novej matros nebo nastroj..
Tak snaha byla a s tim homelesem jsi se snad nenastval. Jsme tu takova vesela parta

Jinak to nejlepsi remeslo se dela na erech, tak at se to dari, motory, reduktory a to okolo...
Smekam pred tim, kdo si troufne na tuhle praci, kdyz je neco blbe, uz se vetsinou neda vzit
novej matros nebo nastroj..
Pánové, ve vší úctě k Vám... Tohle není vtipné.
Nemohu souhlasit tento týden jsem obědnával tyč 85x285mm mat. 15230 celkem 4ks
Řekli mi že v Chomutově jí nemaj ale že jí mají někde v Ostravě a že nebode do druhého dne ale až další den
Stačí zavolat opravdu to funguje
nebudu vám radit staré finty typu moment poznamenám si s kým hovořím nebo
prosím přepojte mě na vedoucího atd.
Email stačí udělat delete a nikdo neotravuje u kafíčka a oblíbeného dortíku

Nemohu souhlasit tento týden jsem obědnával tyč 85x285mm mat. 15230 celkem 4ks
Řekli mi že v Chomutově jí nemaj ale že jí mají někde v Ostravě a že nebode do druhého dne ale až další den

Stačí zavolat opravdu to funguje

prosím přepojte mě na vedoucího atd.
Email stačí udělat delete a nikdo neotravuje u kafíčka a oblíbeného dortíku