jůůůůůůůůů

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
kovohemil
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

14. 12. 2010, 2:50

Jůůůůůů budu bohatej ,koukněte co mě došlo mejlem

Vážený příteli.

Jsem Dr.Vincent Marka, manažer Účetnictví Audit ministerstva banky od Harlsden, North West London, tady v Anglii (NatWest Bank). Píši vám o obchodní návrh, který bude mít obrovský přínos pro obě us.In mém oddělení, je vedoucí Greater London Krajský úřad, jsem zjistil, částku 15 milionů liber (patnáct milionů liber šterlinků) v účtu, který patří k jednomu z našich zahraničních zákazníků Pozdní Obchodní Mogul Mr.Mosies Saba miliardář, Žid z Mexika , který byl obětí zřícení vrtulníku počátkem tohoto roku, zabíjet jej a rodina members.Saba byl 47-roky-old.Also ve vrtulníku v době havárie byla jeho manželka, jejich syn Avraham (Albert) a jeho dcera- in-law.The pilot byl také zabit.

Volba Vás kontaktovat se vzbudila z geografické povahy, kde žijete, obzvláště vzhledem k citlivosti na transakce a důvěrnost herein.Now náš bankovní bylo čekání na některý z příbuzných přijde-až k tvrzení, ale nikdo nemá udělal that.I osobně jsem byl neúspěšný při rozmisťování příbuzným, mám usilovat o váš souhlas k vám jako další příbuzný / Bude příjemce na zemřelého tak, že výtěžek z tohoto účtu oceněn na 15 milionů liber může být vyplacena na vás.

To bude vyplacena, nebo sdílená v těchto procent, 60% pro mě a 40% na you.I mít zajištěné veškeré nezbytné právní dokumenty, které mohou být použity k zálohování toto tvrzení jsme making.All co potřebujete, je vyplnit vaše jména dokumenty a legalizovat to u soudu dokázat, jste zde jako oprávněný beneficiary.All Žádám nyní je vaše upřímná Co-operace, důvěrnosti a Trust umožnit nás vidět tuto transakci through.I vám zaručit, že to bude popraven za legitimní uspořádání, které bude chránit vás z jakéhokoli porušení zákona.

Prosím, uveďte mi následující, jak jsme na 7 dní spustíme ji through.This je velmi URGENT PROSÍM.

1.FULL Jméno ..............................
2.Your Přímé mobilní číslo ........................
3.Your Kontaktní adresa ...........................
4.occupation :................................

Vážené dámy a pánové, prosím pošlete odpověď na tento e-mail: dr.vinccmark@yahoo.com

S prošla metodický vyhledávání, rozhodl jsem se Vás kontaktovat doufat, že vás najdou tento návrh interesting.Please o Vaše potvrzení této zprávy a uvedením Vašeho zájmu poskytnou vám více information.Endeavor dejte mi vědět vaše rozhodnutí, spíše než držet mě čeká.

Laskavě odpověď na můj soukromý e-mail zde: dr.vinccmark@yahoo.com

Poděkoval vám v očekávání své příznivé odpovědi.

S pozdravem,
Dr.Vincent Marek
+447024039520

Fakt chudák kterej na to skočí :(
Snad už bude brzo ATC

http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
Monteg

14. 12. 2010, 2:54

Pokud tě někdo v poslední době hodně nasral máš příležitost :D :D :D
pájač

14. 12. 2010, 5:13

Napíš mu , že za 15 melónov si prídeš pre ne osobne , nech ti dá svoju adresu . :D
Nemáš CNC - nič neznamenáš.
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
TOMAX
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2010, 6:38

jo a ze chces aj jeho telefonne cislo, lebo dedictvo je pravny ukon a bez tvojho pravnika to nepojde, tych 7 dni je blbost pokial si dedic tak kin nezomries tak nim budes a ak sa ti dedicstvo prizna o 20 dni alebo 50 rokou nic sa nedeje mojej mame prislie v novembri list ze je dedickou pôdy jej pradeda a to uz je neaky ten "tyzden" co zomrel, a neaky konatel banky aby mal mail yahoo hmm to je mi novinka daj mi tvoj mail napisem ti napr v mene dexia banky len si nevsimaj ze budem mat @gmail alebo @azet
:D fakt by som ti to prial, nemam dôvod ti to neprat, ale ja to odrb ako mraky
SolidWORKS 2012 + SolidCAM 2012
-
CNC sustruh pohánanými nástrojmi
5oska DMU eVo 40
a nejaké tie 3osé mašinky :)
Gustavson

16. 12. 2010, 7:47

Mě choděj taky podobný kraviny.
Třeba jen tak zkráceně:

Dear Josef
Jsem krásná holka z afriky a meho tátu unesli gangsteři a jsem ve velmi tíživé situaci.Nemůžu ti říct kde jsem vzala tvoji e-mail adresu protože by mě to ohrozilo na životě.Nutně potřebuji finanční obnos 400USD.Věřím že se ozveš.....bla bla bla

Se divim že tam rovnou nenapsali č. účtu kam mám 400 babek poslat :roll:
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2010, 9:40

To je kráva, že? nezná ceníky :lol:
19 Euro v náručí Neue Mädchen :wink:
Holt jsou ti nigérijci sto let za vopicema :D
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
kovohemil
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2010, 9:52

Ty Tumlík to není kráva, ale krásná holka z afriky :D
Snad už bude brzo ATC

http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2010, 10:01

kovohemil píše:Ty Tumlík to není kráva, ale krásná holka z afriky :D
Z afriky znám jenom opice v ZOO :D
těch 19 euro jsem bral jako max. limit, nemůže mít přeci příplatek za exotiku, zhasnu a vím prd jestli je barevná :D zbytek je klasický model Eva 001 ....
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
magi
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

19. 12. 2010, 12:42

Takovyhle cipoviny mi chodí taky každou chvíli.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“