Vážený příteli.
Jsem Dr.Vincent Marka, manažer Účetnictví Audit ministerstva banky od Harlsden, North West London, tady v Anglii (NatWest Bank). Píši vám o obchodní návrh, který bude mít obrovský přínos pro obě us.In mém oddělení, je vedoucí Greater London Krajský úřad, jsem zjistil, částku 15 milionů liber (patnáct milionů liber šterlinků) v účtu, který patří k jednomu z našich zahraničních zákazníků Pozdní Obchodní Mogul Mr.Mosies Saba miliardář, Žid z Mexika , který byl obětí zřícení vrtulníku počátkem tohoto roku, zabíjet jej a rodina members.Saba byl 47-roky-old.Also ve vrtulníku v době havárie byla jeho manželka, jejich syn Avraham (Albert) a jeho dcera- in-law.The pilot byl také zabit.
Volba Vás kontaktovat se vzbudila z geografické povahy, kde žijete, obzvláště vzhledem k citlivosti na transakce a důvěrnost herein.Now náš bankovní bylo čekání na některý z příbuzných přijde-až k tvrzení, ale nikdo nemá udělal that.I osobně jsem byl neúspěšný při rozmisťování příbuzným, mám usilovat o váš souhlas k vám jako další příbuzný / Bude příjemce na zemřelého tak, že výtěžek z tohoto účtu oceněn na 15 milionů liber může být vyplacena na vás.
To bude vyplacena, nebo sdílená v těchto procent, 60% pro mě a 40% na you.I mít zajištěné veškeré nezbytné právní dokumenty, které mohou být použity k zálohování toto tvrzení jsme making.All co potřebujete, je vyplnit vaše jména dokumenty a legalizovat to u soudu dokázat, jste zde jako oprávněný beneficiary.All Žádám nyní je vaše upřímná Co-operace, důvěrnosti a Trust umožnit nás vidět tuto transakci through.I vám zaručit, že to bude popraven za legitimní uspořádání, které bude chránit vás z jakéhokoli porušení zákona.
Prosím, uveďte mi následující, jak jsme na 7 dní spustíme ji through.This je velmi URGENT PROSÍM.
1.FULL Jméno ..............................
2.Your Přímé mobilní číslo ........................
3.Your Kontaktní adresa ...........................
4.occupation :................................
Vážené dámy a pánové, prosím pošlete odpověď na tento e-mail: dr.vinccmark@yahoo.com
S prošla metodický vyhledávání, rozhodl jsem se Vás kontaktovat doufat, že vás najdou tento návrh interesting.Please o Vaše potvrzení této zprávy a uvedením Vašeho zájmu poskytnou vám více information.Endeavor dejte mi vědět vaše rozhodnutí, spíše než držet mě čeká.
Laskavě odpověď na můj soukromý e-mail zde: dr.vinccmark@yahoo.com
Poděkoval vám v očekávání své příznivé odpovědi.
S pozdravem,
Dr.Vincent Marek
+447024039520
Fakt chudák kterej na to skočí