Lubosi, ve vsi ucte. Tady se o nejakym "delani" ATC nemluvilo. Ja jsem jasne naznacil, ze ta hridel, dobre vyrobena,
by mi k tomu vretenu pomohla (krome spousty moji prace). Tipuju ji tak na 3-5 t. A to je zaklad pro to dalsi mozne usilovani.
Ja bych taky mel zajem, jak rikas. Jenze tohle je parketa no-hobby a v supermarketu to nemaji.
Ten cil te diskuze, jak jsem ji navedl je, aby treba BYL ten hlavni dil, -HRIDEL. Domek, tahla a to harampadi okolo se uz nejak "da",
treba i z duralu nebo jak kdo dokaze.
Na spolecny projekty neverim, vzdy to na necem umre. Ale tohle ma vykresy a kdyby byla ta hridel, je to realne (tedy pro nekoho).
Takze spis, az najdu cas v novem roce, napru sily, mrknu na to a treba tady s mistnimi machry tu hridel zorganizujeme,
protoze ve vice kusech by se mozna nekdo nasel za rozumnou cenu.
Ale!!! I kdyby byla, tak to neni zadna brnkacka, je to pro ty, co budto maj vybaveni a svuj cas nebo pro ty, co maji hodne penez.
Levna a rychla reseni neexistuji.
To Avenger: tohle mam pres rok na stole, kamarad to velkoryse koupil, ze snad najdem cestu, jak to vyrobit. Zatim se to nepovedlo.
Tohle chce presnou CNC vyrobu a kdo k nam prisel, ze by snad chtel praci, tak zacal vykladat o spouste problemu atd...
Kdyz si vemu, ze tohle upnou pres 6ku trn do kresse..., na 30t., takhle daleko vylozeny, jima me hruza

.