Ahoj, všem. Mám problém s nedostatkem paměti NCU. Když chci zavést program ke spuštění který má víc jak 220k tak mi to napíše že nemám dostatek paměti a musím vymazat nějaké jiné už zavedené prg. Přitom žádný jiný zavedený není. 220k se mi zdá žalostně málo. Můj dotaz tedy zní: Jak uvolním další místo. popř jestli se to dá nějak jinak obejít třeba že program spustím z PC.
bych zapomněl: systém sinumerik 840Di, PCU50
díky
siumerik, málo paměti
-
ako uvolnit miesto v NCU? tak z "NC" a "program soucasti" vymazat vsetky nepotrebne programy, alebo si ich presun na flashkartu alebo disk alebo co tam vlastne mas, alebo do PC... tiez zalezi co to je konkretne za sinumerik, oni to mozu mat rozne... ked ani to nepomoze, tak potom nakopirovat pgm na flashkartu (alebo disk) a zadat "zpracovani z HD", vsetko ide, ale simulacia ti nepojde, alebo ked resetnes pgm niekde uprostred obrabania, tak od daneho riadku potom nespustis pgm, jedine ze si ho upravis alebo pustis odznova...to iste by malo platit aj o spustneni pgm, ktory je v PC....
ak je to inak, tak ma opravte, rad sa poucim...
ak je to inak, tak ma opravte, rad sa poucim...
Když spouštim program tak si najdu patřičnej program na systému dám Navolit. A po skončení programu dám zavést z NC na HD a tim pádem mám všechny programy na Hardisku. Mám jich tam asi 80 a nemám s tim problém. Podle mě je máš naházený v NC a proto ti to píše plnou pamět. Aspon si to myslim.
-
prg. se dá spustit přece i přímo z hdd ve stroji-není třeba ho NAVOLIT-tím bys tento problém vyřešil