Soustruh sv18 kulatak
Koupil jsem sv18 je celkem v dobrem stavu vymenil jsem loziska na remenici plocheho remene vymenil jsem velky ostrikovaci krouzek u sklicidla procistil jsem vsechny kanalky vyplachl nadobu na olej nuceneho mazani a utesnil jsem vereteno v pravo i vlevo stroj paradne stichnul akorat jsou ted slyset trochu kola pod vretenem jinak ok mam jenom maly problem s plochym remenem jednak je ho polovina a uz to ma zrejme zasebou je roztrepeny a sjizdi ke strane je i nacaty v lepeni bohuzel se neda menit kus za kus ale musi se svarit na miste nema nekdo kontak na nejakeho clovicka nebo firmu ktera to dela slysel jsem ze nekdo litinove prepazky pod vretenem vyreze ale to se mi zda jako velka pra...a jeste by me zajimalo jestli sv18R ma prepazky nebo nema a jestli nema jestli jde cely litinovy vrsek zamenit s moji sv18 diky
Človíčka i firmu samozřejmě znám. Jenže nejlépe je odpovědět na výzvu admina a uvést bydliště. Bojím se, že někdo pojede např. z Valašska někam na Šumavu a přitom někde za rohem je taky někdo, co to umí, ale říká si, když je partyzán, kašlu na něj. Tož tak....
Já jsem si řemen objednal někde z Jaroměře (google jistě najde adresu) a na lepení jsem si pořídil malý vulkanizační lis z vojenského výprodeje. Lepidlo bylo přibalené k řemenu. Soustruh bych nerozřezával, to lepení není tak velký problém. Když dáš nový řemen, tak máš na dlouhou dobu klid.