upozorneni na uzivatele jamaica
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
dostal jsem informaci ze uzivatel jamaica shrabnul od jineho uzivatele zde na foru penize za komponenty, nic neprislo a hraje mrtveho brouka, dejte si na tohoto uzvatele pozor pri nakupu zde na foru
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Problém je ,že se příště může přihlásit pod jiným nickem. Já osobně už mám taky obavu od neznámích zde na foru něco kupovat ,obzvláště pokud hned po registraci prodává. Jak to ošetřit bohužel nevím , jedině osobně a nebo raději nekupovat.
Snad už bude brzo ATC
http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak bys to chtěl provézt?Adresu , bydliště nenapíše.Je pravda, že na mým e- shopu se objeví server na kterým je ten člověk přihlášenej, takže by se nechalo zjistit odkud je a pak s ním pořádně zatočit, natočit to a dát to jako odstrašující případ na Youtube.
robokop píše:jedine s takovejma lidma poradne zatocit aby to nove prichozi lumpy hned odradilo
Ať uděláš cokoliv, tak tím budou nejvíc trpět slušný lidi, na lumpy nic kloudnýho zatím nikdo nevymyslel, vždycky si našli skulinku a čím je ta skulinka užší, tím víc jich to zkouší. Já mám alespoň takovou zkušenost, koupil jsem na aukru, za necelýho půl roku u mě zvonily příslušníci PČR a byl jsem bez věci i peněz, přišla obsílka k soudu a nakonec jsem byl strašně rád, že jsem nebyl označen za spolupachatele. O rok a něco později jsem prodal do jednoho nejmenovaného bazaru auto. V podstatě za nový čtyři gumy a po dalším půl roku přišla obsílka na dopraváky, ať se dostavím vysvětlit přestupek. Bazar se totiž neobtěžovat auto přepsat na sebe, s hrůzou čekám, co přijde ještě dalšího.
- Krutor
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Moje základní poučka zní - peníze předem posílat jen prověřeným lidem. Já jednoznačně preferuji dobírku, a to i když posílám někomu výrobky. Samozřejmě že i do dobírky se dá zabalit cihla, ale spíš bych řekl, že prodávající nemají rádi dobírky proto, že jsou líní vypsat tu složenku. Kupující zase někdy zbytečně přistoupí na platbu předem s tím, že bude levnější poštovné. To je sice pravda, ale jedná se o cca 30 Kč, což se myslím vyplatí si připlatit za výrazně nižší riziko.
Petr Spáčil
- jova
- Kontaktovat uživatele:
Dají se sehnat i sofistikovanější programy na složenky, já si na ně udělal tuhle tabulku.
Vyplňuje se modré pole prvního listu, druhý list je potřeba srovnat výškou prvního řádku a šířkou sloupce podle tiskárny.
Žádný zázrak to není, ale mě to práci ulehčí a o tom to je.
Vyplňuje se modré pole prvního listu, druhý list je potřeba srovnat výškou prvního řádku a šířkou sloupce podle tiskárny.
Žádný zázrak to není, ale mě to práci ulehčí a o tom to je.

- Přílohy
-
- složenka.xls
- (53.5 KiB) Staženo 324 x
Naposledy upravil(a) jova dne 23. 2. 2011, 11:58, celkem upraveno 1 x.
- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To zase takový problém není - dá se vystopovat, i když se přihlásí pod jiným nickem. A když to bude nutné, dá se mu i efektivně zamezit přístup na toto fórum.kovohemil píše:Problém je ,že se příště může přihlásit pod jiným nickem.
Na nick nekoukejte, raději si dejte pozor na číslo účtu:
78-8125170237/01OO
To je ta černá díra kam zmizelo 2120kč za frekvenční měnič.
Později napíšu výsledek práce PČR, ale asi jim to bude nějakou dobu trvat. Zjistit adresu majitele účtu by pro ně neměl být žádný problém.
Nejlepší metoda jak mu zabránit v přístupu na forum by bylo jeho odsouzení. Pokud těch podvodů udělal víc, tak třeba od něj bude klid až na tři roky
Kdyby se náhodou našel další podvedený, tak mi dejte vědět a určitě dejte vědět i PČR, tam mu to budou sčítat.
Dobírka ........... asi nejbezpečnější je dobírka a balík rozbalovat přímo na poště. Když tam bude cihla, tak prý pošta může peníze zablokovat a dál je nepošle ..... ale nikdy jsem to nezkoušel.
78-8125170237/01OO
To je ta černá díra kam zmizelo 2120kč za frekvenční měnič.
Později napíšu výsledek práce PČR, ale asi jim to bude nějakou dobu trvat. Zjistit adresu majitele účtu by pro ně neměl být žádný problém.
Nejlepší metoda jak mu zabránit v přístupu na forum by bylo jeho odsouzení. Pokud těch podvodů udělal víc, tak třeba od něj bude klid až na tři roky

Kdyby se náhodou našel další podvedený, tak mi dejte vědět a určitě dejte vědět i PČR, tam mu to budou sčítat.
Dobírka ........... asi nejbezpečnější je dobírka a balík rozbalovat přímo na poště. Když tam bude cihla, tak prý pošta může peníze zablokovat a dál je nepošle ..... ale nikdy jsem to nezkoušel.
Nedělej si velké iluze o tom, že se tím vůbec budou zabývat. Dle výše škody to není trestný čin, ale přestupek, takže to předaj přestupkové komisi místnímu úřadu.QNX píše:...Později napíšu výsledek práce PČR, ale asi jim to bude nějakou dobu trvat. Zjistit adresu majitele účtu by pro ně neměl být žádný problém...
SABLE-2015
gnat: s tím počítám, ale i když se to bude řešit jako přestupek, tak díky tomu zjistím adresu.
.xxx. : Jak jsi na tu adresu přišel? Moravany nemám tak daleko, tak bych si mohl klidně i zajet
.xxx. : Jak jsi na tu adresu přišel? Moravany nemám tak daleko, tak bych si mohl klidně i zajet