Dotaz na truhláře

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
AcemanLB
Kontaktovat uživatele:

8. 2. 2011, 11:47

Ahoj lidi, chodí sem docela dost lidí co pracují s laminem a se dřevem a tak bych se rád zeptal zda by mi někdo kdo má zkušenosti poradil jak z lamina 18 vyrobit obložkovou zárubeň. Mám jednu zakázku kde potahuju staré dveře laminátem v dekoru skříní a potřebuji v tom samém dekoru i obložky. Poradí prosím někdo?
Pavelono
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

8. 2. 2011, 8:37

Zdravím tě já si myslím že to bude spíš záviset na tvé šikovnosti a hlavně aby to nějak vypadalo. Do lamina asi frézovat nějaký oblouky bych nedělal. Těžko říci, nemužou po tobě chtít aby to bylo tvarované jako origo. obložky. V jednoduchosti je síla :wink:
RaS

8. 2. 2011, 8:58

pokud umíš potáhnout laminátem ty staré dveře tak jaký je problém olaminovat i tu obložku a udělat ji tak jak se komerčně vyrábí? v podstatě jde jen o tu radiusovou hranu a tu část obložky která je zčela.. případně pokud neumíš olepit rádius tak pak jedině olepit rovné hrany ale obložka s rovným pravým úhlem asi nebude vypadat moc dobře..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
AcemanLB
Kontaktovat uživatele:

8. 2. 2011, 9:04

Jde mi hlavně o konstrukci těch obložek, nikdy jsem je nedělal, vím jak vypadají klasické obložky foliované, ale tam je několik tlouštěk materiálu a a tím se mi nechce moc dělat. Zajímalo by mě jestli je někdo dělal jen z lamina 18 případně z lepené 36.
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“