Dobrý den,
chtěl bych se pozeptat na pomoc při výrobě menších dílů na domácí CNC z AL profilů dle mojí konstrukce. (CNC pro účely vrtání a drážkování DPS)
Má představa je, že by se mi ozval někdo kdo má v příštích 14 dnech čas...
e-mail: martasg1@seznam.cz
telefon a skype: zašlu smskou
platby: možno předem zálově na materiál a částečně za práci, případně můžu koupit a zaslat materiál (vše dohodou)
jednalo by se o více než 30 součástí, převážně vrtání a přesné řezání v pravém úhlu, závity M5 a M6 (případně sváření - nemám zkušenost jak lze dodržet přesnost a pravoúhlost, zatím mám konstrukci navrženou pouze smontováním)
přivítám konzultaci konstrukce dle mého schématu a přijmu doporučení
po doporučení prorgamu - v něm můžu připravit nákresy
pokud by se ozval někdo poblíž UL, Tepl., Děč., případně Praha nebo Sokolov
preferuji komunikaci Skype hovor
pomoc při výrobě prvního domácího CNC z AL
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
ještě jsem se chtěl pozeptat znalých materiálů:
jak je na tom s pevností (prohýbání) a tvrdostí tento hliník - EN AW 6060 ?
doporučily by jste mi tento materiál pro výrobu konstrukce CNC?
Chci ho nakoupit v e-shopu: http://www.alunet.cz/produkty" onclick="window.open(this.href);return false;
děkuji za případné odpovědi nebo doporučení maloobchodních e-shopů (které mají rozumné ceny balného a přepravy)
jak je na tom s pevností (prohýbání) a tvrdostí tento hliník - EN AW 6060 ?
doporučily by jste mi tento materiál pro výrobu konstrukce CNC?
Chci ho nakoupit v e-shopu: http://www.alunet.cz/produkty" onclick="window.open(this.href);return false;
děkuji za případné odpovědi nebo doporučení maloobchodních e-shopů (které mají rozumné ceny balného a přepravy)
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
- Pavelono
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tak přesný parametry toho duralu nevím, dobře se frézuje tvrdost taky má slušnou. Hlavně záleží na konstrukci jakou zamýšlíš , ono se prohne i železo. Záleží jakou máš konstrukci. Ukaž nám návrh a uvidíme.
kvalita legovania tychto materialov neovplyvni tuhost stroja, posunie vsak jeho unavovu zivotnost a opatrne povedane "intenzitu zatazenia" zariadenia