Hladam tento SW ale neda sa stiahnut....
zhanam databazu nastrojov ( nejaky odkaz)
alebo to spravim vsetko pracne , nasuchat donho 12000 nastrojov sa mi nechce ...(s drziakmi to je ako v Edgecame? ako odstranim ten zakladny , chcem tam mat drziak pod 45` )
ako dam nastroje v Edgecame do revolvera? (ako v reale)
Coroguide Sandvick a MDB databaza do Edgecam
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak me napada, kam jsme se to vlastne dostali? "Klukum" na dotaz, ze nasli ve sbernym dvore KMka z kopirek a kde tu najdou "planek" na CNC
uz skoro neodpovime, hoby stavitele (ti pravi, co sem patri) se vytraceji a asi si nejspis "povidaji" pres SZ se zde ziskanymi kamarady a cteme tu
dotazy z "tezke komercni praxe", ktera je daleko vzdalena pojeti tohoto fora. Vazim si toho, ze je zde rada "profiku", co s CNC v zamestnani pracuji,
sami si treba take stavi sve "hoby" a podeli se o sve zkusenosti profi i hoby. Dotazy, jak co udelat v "softu" za 0,5mega, nebo kolik "rizenych" ma jejich
soustruznicke centrum, ktery povlak platku chodi nejlip na tezkou seriovou vyrobu tezko obrobitelnych materialu...
Hledaji tu "profesionalove" odpovedi?
A co deti? maji si kde hrat?
P.S. Robokop mi rekne: tys tam zase radil!
Omlouvam se, rikam to proto, ze mam rad "drevacky", kdyz jsou dobre udelany.
Omluvam se i dotazujucimu, ze nasuchat 12000 nastrojov naozaj nevjem.
uz skoro neodpovime, hoby stavitele (ti pravi, co sem patri) se vytraceji a asi si nejspis "povidaji" pres SZ se zde ziskanymi kamarady a cteme tu
dotazy z "tezke komercni praxe", ktera je daleko vzdalena pojeti tohoto fora. Vazim si toho, ze je zde rada "profiku", co s CNC v zamestnani pracuji,
sami si treba take stavi sve "hoby" a podeli se o sve zkusenosti profi i hoby. Dotazy, jak co udelat v "softu" za 0,5mega, nebo kolik "rizenych" ma jejich
soustruznicke centrum, ktery povlak platku chodi nejlip na tezkou seriovou vyrobu tezko obrobitelnych materialu...
Hledaji tu "profesionalove" odpovedi?
A co deti? maji si kde hrat?
P.S. Robokop mi rekne: tys tam zase radil!
Omlouvam se, rikam to proto, ze mam rad "drevacky", kdyz jsou dobre udelany.
Omluvam se i dotazujucimu, ze nasuchat 12000 nastrojov naozaj nevjem.
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti nejde o hobby, tak si jako profi zaplat skoleni, tam ti vysvetli ze banku nastroju si kazdy dela sam , podle toho jake ma drzaky a nastroje.ZMAREK20 píše:///nejde mi o hobby chcem sa s Egdecamom naucit robit , samozrejme 5D.
-Edgecam ma nejaky SW Coroguide , ale nemozem ho nikde zohnat .
-odkaz na databazu MDB pre Edgecam nastroje .
///nerad odpovedam na Offtopic.
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce