Cycledesign Heidenhain

diskuze tykajici se ridicich systemu a software komercnich CNC stroju
Odpovědět
jcerki
Kontaktovat uživatele:

17. 4. 2011, 1:34

Zdravim vsetkych . Chcel by som sa dozvediet nieco viac o "svojpomocnom" programovani vlastnych cyklov pre Heidenhain . Ak mate niekto s tymto nejake skusenosti , prosim podelte sa . Napr. kde , a ci vobec sa da stiahnut demo-SW CycleDesign for Heidenhain , dalej rozne ukazky vlastnych cyklov , atd .

Moj link : http://heidenhain.webnode.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
jazvec

2. 7. 2011, 8:05

Tento software je pre vzrobcov strojov. Ked ho chces poslem Ti ho alebo sa musis zaregistrovat v Heidenhaine a oni Ti daju pristup k tymto suborom ale je to uz zlozitejsie odkedy padol pred rokom server. V podstate v tom to sotware spravic program s priponov h a pridas k nemu obrazky. Podrobnejsie nabuduce.
jcerki
Kontaktovat uživatele:

3. 7. 2011, 12:27

jazvec píše:Tento software je pre vzrobcov strojov. Ked ho chces poslem Ti ho alebo sa musis zaregistrovat v Heidenhaine a oni Ti daju pristup k tymto suborom ale je to uz zlozitejsie odkedy padol pred rokom server. V podstate v tom to sotware spravic program s priponov h a pridas k nemu obrazky. Podrobnejsie nabuduce.
O.k. Dakujem . S tou registraciou je problem . To som uz skusal , takze ta prosim , posli mi ho ak ho mas . Bud na mail j.c100@hotmail.com , alebo na skype jcerki
jazvec

4. 7. 2011, 11:54

Poslal som Ti to na mail teda odkaz na ulozto
Odpovědět

Zpět na „Ridici systemy“