S tím svařováním jsi mě docela znepokojil, zatím jsem vycházel z předpokladu že pokud to budu svařovat doma COčkem a budu na to mít neomezené množství času tak se to prostě pohnout nemůže, bude to chtít vařit po malých částech tak aby se to nestačilo ohřát. Drobné nepřesnosti jsem zamýšlel vypodkládat tenkou Cu folií a co se týče kolmosti tak to jsem chtěl obechcat tím že díly budou zapadat do sebe pomocí přesahů. Ale jak říkám, zatím jsem vycházel z toho že se to prostě nepohne (nic z desítky plechu jsem ještě nesvařoval, tak moje představa je čistě teoretická). Kdyžtak mě vyveďte z omylu
Kuličkáče jsou nějaké čínské šunty, z nichž jeden má vyloženě vůli, tak půjde na Ztko

I s ostatníma jde trochu radiálně hýbat, takže bych to asi moc nehrotil. Nepřesnost domků plánuju kompenzovat tím sprostým uložením šroubů, kde se mezi matky utáhne dvojice axiálních ložisek. V ocelové desce mezi ložiskama je díra d=12 a na hřídeli bude M10 závit. Závit nebude dořezaný do špičky ale nechá se tam malá hrana. Přikládám screenshot ze kterého je to vidět líp. Seřízení jsem plánoval tak, že se první usadí šroub mezi kusy 1mm plechu do děr (z vnitřní strany bude jedno ložisko a nedotažené matice), pak se utáhne domek, vyhodí se plechy a nakonec se dojede ke každému kraji, kde se umístí zbývající ložisko a dotáhne se to. Podle mě to potom nemá důvod nikam putovat, tak se chci zeptat proč by to mělo být radiálně zajištěno? Každopádně jsem podobné řešení ještě nikde neviděl, takže nebylo čím se inspirovat a tento blbý nápad jsem vymyslel sám

Každý používá ložiska s kosoúhlým stykem.
Co se týče toho bone corner tak jsem moc nepobral co přesně myslíš, napadlo mě že by to mohlo být něco jako zápich ve vnitřním rohu. Inventor na to asi funkci nemá, tak kdyžtak bych to musel dočmárat v autocadu jak to budu "panelovat". Ta věc co linkoval robokop je úprava rohů u ohýbaných věcí, dají se tam nastavit různé tvary (nejlíp pasuje asi trojúhelníkový), ale neviděl jsem ohraňovák který by zpracoval desítku plech, takže do ohýbání se radši pouštět nebudu