kdo vyrobí
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Potřeboval bych vyrobit 3 ozubená kola na motory nema 23,osa 6,35mm pro pohon po hřebenech šrokých 15mm.Hřebeny jsem kupoval na http://chiaravalli.inshop.cz/inshop/" onclick="window.open(this.href);return false;
Chtělo by to třeba taky zadat nějaký data jako modul ozubení, počet zubů, provedení náboje, materiál
Tohle je jako když napíšeš chci šroub..... matku jsem si už koupil tam a tam...

Tohle je jako když napíšeš chci šroub..... matku jsem si už koupil tam a tam...

magi píše:Proc si tamtéž nekoupíš i kola?
Jestli je mají,není co řešit,neprolejzal jsem celej sortiment.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
No o tom vůbec nebádej, že je majíkrocan píše:magi píše:Proc si tamtéž nekoupíš i kola?
Jestli je mají,není co řešit,neprolejzal jsem celej sortiment.

Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
Jj už jsem koukal,to budu asi muset koupit bez díry a dopasovat na můj rozměr.Máš cnc přez hřebeny?Já mám zatím 2 hřebeny,elektroniku,3 motory nema 23,1,9nm,lineáry 70cm.Chci dělat dřevo,takže zatím malý cnc na zkoušku.magi píše:No o tom vůbec nebádej, že je majíkrocan píše:magi píše:Proc si tamtéž nekoupíš i kola?
Jestli je mají,není co řešit,neprolejzal jsem celej sortiment.Kupoval jsem tam hřebeny modul 3 i modul 1 a k nim i pastorky.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Protoze jsem magor (milovnik obrabeni) a vadi mi ted ta " dira" ted mezi mymi prispevky....
Odpovim drze za Magiho, asi hrebeny nema, jen mi prijde logicky, co ti napsal...
M
.
Odpovim drze za Magiho, asi hrebeny nema, jen mi prijde logicky, co ti napsal...
M

- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:

Plánoval jsem vyrobit plazmový plotr 3x1,5m na hřebenech, ale nějak z toho pomalu sešlo.
Kupoval jsem tam tehdy 3ks 3000mm hřebeny M3.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak to udelj 40x 15 a muzes tim oborat brambory
.
Mam dneska fakt hooodne dobrou naladu (nenapada me se veset), tak takhle blbe radim..
Magi, tesim se na setkani jiz brzy.........
Ta fotka s holcinou po dovče, naprosta parada, samo ze si nalevala nealko. Ja jen ze su tu takovy chlopi, ze jejich polovicka
nerada vidi, jak holka drzi vercajk..(tady je potreba velke vysvetlovani, ANO, remeslny um, dovednosti, tradice...kseftovanim
tenhle svet neprezije). To uz je nas tak malo, co rukama...vytvari hodnoty?
NO a samo, MVU se nesmi zastavit, jen mi porad vrta v hlave, jestli by jsme nezmakli tu stepnou reakci
.
M.

Mam dneska fakt hooodne dobrou naladu (nenapada me se veset), tak takhle blbe radim..
Magi, tesim se na setkani jiz brzy.........
Ta fotka s holcinou po dovče, naprosta parada, samo ze si nalevala nealko. Ja jen ze su tu takovy chlopi, ze jejich polovicka
nerada vidi, jak holka drzi vercajk..(tady je potreba velke vysvetlovani, ANO, remeslny um, dovednosti, tradice...kseftovanim
tenhle svet neprezije). To uz je nas tak malo, co rukama...vytvari hodnoty?
NO a samo, MVU se nesmi zastavit, jen mi porad vrta v hlave, jestli by jsme nezmakli tu stepnou reakci

M.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
MVÚ se nezastavil, jen chytil lehčí KOPR z prozatímního neúspěchu. Už od Pondělka jezdím na vrakáč pro motor VW Golf 1,9D a ještě dneska ho nemám doma
O plánované návštěvě jsem se dnes již dověděl, těším se již teď. Hlavně přijeďte dřív ať stihneme živou ukázku soustrojí a všechno probrat u kávy
Jinak poradit, to já umím taky skvěle, kór když mám svůj den (o tom by v práci mohli vykládat - prý jsem na zabití).

O plánované návštěvě jsem se dnes již dověděl, těším se již teď. Hlavně přijeďte dřív ať stihneme živou ukázku soustrojí a všechno probrat u kávy

Jinak poradit, to já umím taky skvěle, kór když mám svůj den (o tom by v práci mohli vykládat - prý jsem na zabití).
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Vsak si to uzijes. Tos jeste nevidel muj "den". Nevim, co je kopr, ja mam jen maniodepresivni faze.
Dneska je perfektni manio, tak pisu...
Hele Magi, je to uplne jasny, vsem co jsem slibil, udelam..Tak za dva tydny, bude teply zari, snad uz budu mit hotovo.
moooc se tesim.
Dneska je perfektni manio, tak pisu...
Hele Magi, je to uplne jasny, vsem co jsem slibil, udelam..Tak za dva tydny, bude teply zari, snad uz budu mit hotovo.
moooc se tesim.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
KOPR - Kurevský Odpor K Práci
SAVO - Speciální Alkoholické Volno
ÚPPDKV - Úplně Po Piči Do Konce Vojny
RVHP - Ráno Vyjede Hovno Přiveze (pro zásobovače)
a tak bychom mohli pokračovat stále dál ........
SAVO - Speciální Alkoholické Volno
ÚPPDKV - Úplně Po Piči Do Konce Vojny
RVHP - Ráno Vyjede Hovno Přiveze (pro zásobovače)
a tak bychom mohli pokračovat stále dál ........
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Toz si vytisknu a vylepim na pracoviste vedle odznaku BSP (mam bronzovej).
Ten KOPR u me ted prevazuje, parada.., ja uze ponjal.
A na frezku si nalepim "freza je dravec" (j.Plachta-uzasny to clovek)
Tak Magi, koukej zamakat na ty fuzi, studena by byla parada.
"Vsak vy to kluci svazarmovci zmaknete"
.
Ten KOPR u me ted prevazuje, parada.., ja uze ponjal.
A na frezku si nalepim "freza je dravec" (j.Plachta-uzasny to clovek)
Tak Magi, koukej zamakat na ty fuzi, studena by byla parada.
"Vsak vy to kluci svazarmovci zmaknete"

to magi: ještě metoda ŽAVES - žádné velké sraní