Dobrý den,
chystám se postavit si menší 4 osou řezačku polystyrenu pro hobby účely. Plánuji ji řídít pomocí EMC. Hodně jsem toho četl, ale nikde jsem nenašel zmínku o CAM SW pro 4 osou řezačku. Existuje nějaký CAM (nejlépe free), pro řezačky? Všude jsem našel jen pro 2 osé. Nebo si budu muset programy psát ručně? Nejideálnější byl byl přímý export ze SolidWorks, ale to bych asi už chtěl moc.
Předem děkuji za odpověď.
CAM pro 4 osou řezačku polystyrenu
zdravim,
muzete byt prosim konkretni? resim stejnou situaci
diky wegac
muzete byt prosim konkretni? resim stejnou situaci

diky wegac
wegac
co nejde silou, jde jeste vetsi silou!
panove, prekvapuje me, ze je tu tolik odborniku a nam, kteri chceme nejakym zpusobem zacit a jsme uplni amateri,
nejste schopni napsat 2 radky, zkus to nebo ono, nebo pouzivam to nebo ono. myslim, ze je tu spousta lidi, ktere tyto stroje pouzivaji.
na foru jsme snad kvuli tomu, abychom se podelili o sve zkusenosti, nebo se pletu?
s uctou wegac
nejste schopni napsat 2 radky, zkus to nebo ono, nebo pouzivam to nebo ono. myslim, ze je tu spousta lidi, ktere tyto stroje pouzivaji.
na foru jsme snad kvuli tomu, abychom se podelili o sve zkusenosti, nebo se pletu?
s uctou wegac
wegac
Koukni se na program Profili 2 , tam je něco ohledně vyřezávání drátem z pěny, ale nevím, jestli to není jenom funkční v placené verzi, ale pořád ta cena by byla v pohodě
Rosťa

osobne nemam problem si program koupit, pokud je za prijatelnou cenu, desitky tisic do toho vrazet nechci, mrknu na to
wegac
Dal jsem ti špatný odkaz, tento je správný http://www.profili2.com/eng/default.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
a v odkazech na levé straně, si klikni na Foam Wing panels for CNC cutting, a ta cena pokud by to bylo funkční, není zas taková velká
Rosťa
a v odkazech na levé straně, si klikni na Foam Wing panels for CNC cutting, a ta cena pokud by to bylo funkční, není zas taková velká

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chlapci tady mate na vše odpověd. http://maczaka.webz.cz/programky_stranka_psani.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Cam na dratořez je dle mě moc složita věc
Cam na dratořez je dle mě moc složita věc