Ja mam tiez stary Mach , ale mi to robi nejak plytko aj ked nastavim hlbku , tak sa mi to zarije hlbsie ale aj tak obrazok je plytko - uz uvazujem nad CUD2D - viem ze to neurobi , ale je dobry na pracu.Ten obrazok je zo stranky vector a tam je toho vela tak som chcel ze to skusim tak jednoducho , ale nejak to neslo - ja som to chcel nastavit tak, zeby mi v Machu nerilo ten stvorec , len tu rybku , ale ono aj ked to prepnem na bielu- hlbka- alebo cierna- hlbka stale to rije stvorec co je pre mna nepotrebne - a nahodou nie si zaregistrovany na
http://www.vectorart3d.com/store/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja som sa tam zaregistroval - program uz mam full stiahnuty ten je free , len v tom je ta finta ze obrazky si tam vkladas iba v ich formate V3m a ten je problem-ked som sa zaregistroval tak tam pisalo ze mi daju odpoved mailom a uz tyzden a nic - vtedy by som mal dostat obrazky 9 free na skusku

velmi by mi to pomohlo . Uz som skusal aj nejaky prevodnik do formatu V3M ale to asi nieje mozne -Ak riešiš tiez obrazky do dreva , ako to robiš??? maš nejaky program alebo len Mach

Skus poradit , som zaciatocnik a uz som presiel tolkymi problemami ze az strach