Zdravim existuje vobec nejaky program ktory by presne previedol jpg - ciernobiely obrazok do DXF formatu Pouzivam Corel Draw , ale ten mi to nerobi 100 percent presne podla mojich predstav- nevedel by mi niekto poradit ako na to Jedna sa mi o podlozku pod polovnicku trofej tu prevediem na ciernobielo a dam previest cez corel Trace na dxf ale ked dam obris urobi to take nijake - ked dam obris + stredovu ciaru je to este horsie-poradte budem velmi vdacny za kazde info-Vopred VDAKA
jedinej spolehlivej zpusob je zbavit se toho jpg a kreslit to v krivkach rovnou
nevim o co jde a mozna to ani nejde ale ten dotaz mi vysel jako ze potrebujes nejakou konturu
dej si to v corelu na pozadi a pak kolem toho ruco udelej krivky
jeste lepe se vyhni corelu protoze blbe exportuje krivky
a neskoušel jsi co z toho vypadne když to natáhneš přímo dop machu ? nebo lazycamu nevím jak jpeg ale bmp umí přímo převést na G KOD
ale pokud ti jde o 2D tak skus inkscape je to free prográmek a převod na křivky tam je podstaně lepší než v corelu
Úplně přesně si nedokážu představit, co vlatně chceš.
"Černobílý obrázek" je černý a bílý (nějaký obrys), nebo jsou to odstíny šedi a chceš podle tmavosti dělat hloubku?
Pošli to. Buď sem, nebo SZ
Chcel som to skusit tak ze najdem na webe obrazok podlozky pod parožie prevediem do ciernobieleho obrazku a dam do corel , ale robilo mi to vseliake bludy - uz som rozmyslal aj o variante ze to nakreslim na papier potom oskenujem a s kusim s toho to previest na dxf mozno by to bolo lepsie - lebo s tej fotky to robi aj sirsie ciary aj ine somariky Takze idem skusit aj ten program aj kresbu --- po uspechu to tu dam
Tak pro takovýto obrázek bude nejlepší postup, který navrhoval Robokop.
Nahrát jpg do nějakého kreslícího vektorového SW (jako pozadí) a objet to ručně křivkama
jojo
toro nema hladke okraje uz v originale tedy z toho nemohou byt hladke krivky
da se to vyhlazovat ale to uz ty krivky zas budou mistama daleko od originalu
mas krasnou predlohu dej si to na pozadi ve finale nakreslis pulku a ozrcadlis
pak jeste budes muset nejak spojit krivky aby to jezdilo inteligentne
No nakreslil to celkom šikovne , vidno že to bol vychodniar - lebo aj u nas sa tolko hreši za kazdym slovom Ku... idem to skusit takto mozno to zredukujem na hodinu 45 ale dik za radu