Ahoj lidi, chtěl bych Vás poprosit jestli někdo nemáte nákres-řez frézkou 6Р80Г (s kótami jednotlivých součástí). Konkrétně řez převodové skříně která změní frézku z horizontální na vetikální (tedy devádesáti stupňový převod) Chybí mi v ní 3 ozubená kola a potřeboval bych je podle něčeho sehnat (dvě kuželová kola a jedno s čelním ozubením)
Ještě bych se chtěl zeptat, kde se dají na internetu za dobré peníze sehnat ozubená kola s kaleným ozubením.
Děkuji Vám všem.
Technický nákres frézky 6Р80Г
- Michaell0071
- Kontaktovat uživatele:
- Michaell0071
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem nad tím přemýšlel a spíše by bylo jednodušší, zeptat se jestli někdo nemá katalog dílů k těmto frézkám.
Vím že tento katalog je, ale já ho bohužel nemám, proto se ptám Vás,estli ho náhodou někdo nevlastní.
Je to jako katalog například k automobilu, kde jsou popsány všechny díly od ložisek přes ozubení atd.
Podle něj lze jednotlivé součástky určit a koupit je (popřípadě objednat)
Díky
Vím že tento katalog je, ale já ho bohužel nemám, proto se ptám Vás,estli ho náhodou někdo nevlastní.
Je to jako katalog například k automobilu, kde jsou popsány všechny díly od ložisek přes ozubení atd.
Podle něj lze jednotlivé součástky určit a koupit je (popřípadě objednat)
Díky
-
Vždyť jsem Ti psal,že to vše mám,ale ty nemáš ani tolik slušnosti mě třeba poslat někam.Nevím co jsi sosnul z toho man.co sem kdosi dal,ale mě se to nepodařilo ani otevřít a myslím,že Tobě taky ne,neb kdyby ano,tak se koukneš na kinematické schéma a tam to je komplet.(počet zubů,modul,úhel,šířka věnce a tvrdost)Pochybuji o tom,že někde seženeš hotová kola na stroj jehož výrobce ani dovozce už neexistuje.Přeji hodně úspěchu a budeš li mít zájem,tak písni SZ.
- Michaell0071
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu, v tom manuálu jsou popasné jednotlivé ozubené kola, ale ta převodovka která mění horizontální směr na vertikální tam není. Je tam pouze celá vertikální frézka.