Technický nákres frézky 6Р80Г

navody prirucky brozury
prosim oznacujte vlakna podle nasledujiciho klice "Frezka nastrojova FNGJ32"

Odpovědět
Michaell0071
Kontaktovat uživatele:

16. 11. 2011, 7:19

Ahoj lidi, chtěl bych Vás poprosit jestli někdo nemáte nákres-řez frézkou 6Р80Г (s kótami jednotlivých součástí). Konkrétně řez převodové skříně která změní frézku z horizontální na vetikální (tedy devádesáti stupňový převod) Chybí mi v ní 3 ozubená kola a potřeboval bych je podle něčeho sehnat (dvě kuželová kola a jedno s čelním ozubením)
Ještě bych se chtěl zeptat, kde se dají na internetu za dobré peníze sehnat ozubená kola s kaleným ozubením.
Děkuji Vám všem.
Michaell0071
Kontaktovat uživatele:

17. 11. 2011, 8:47

Tak jsem nad tím přemýšlel a spíše by bylo jednodušší, zeptat se jestli někdo nemá katalog dílů k těmto frézkám.
Vím že tento katalog je, ale já ho bohužel nemám, proto se ptám Vás,estli ho náhodou někdo nevlastní.
Je to jako katalog například k automobilu, kde jsou popsány všechny díly od ložisek přes ozubení atd.
Podle něj lze jednotlivé součástky určit a koupit je (popřípadě objednat)
Díky
elmohomola1

17. 11. 2011, 11:45

Vždyť jsem Ti psal,že to vše mám,ale ty nemáš ani tolik slušnosti mě třeba poslat někam.Nevím co jsi sosnul z toho man.co sem kdosi dal,ale mě se to nepodařilo ani otevřít a myslím,že Tobě taky ne,neb kdyby ano,tak se koukneš na kinematické schéma a tam to je komplet.(počet zubů,modul,úhel,šířka věnce a tvrdost)Pochybuji o tom,že někde seženeš hotová kola na stroj jehož výrobce ani dovozce už neexistuje.Přeji hodně úspěchu a budeš li mít zájem,tak písni SZ.
Michaell0071
Kontaktovat uživatele:

17. 11. 2011, 4:33

Máš pravdu, v tom manuálu jsou popasné jednotlivé ozubené kola, ale ta převodovka která mění horizontální směr na vertikální tam není. Je tam pouze celá vertikální frézka.
Odpovědět

Zpět na „Navody ke strojum, dokumentace“