Vím že to s cnc nemá žádný podtext, ale nějak si nevím rady. Propojuji doma propojit TV se zesilovačem z DVD 5in1 tak aby Zesilovač pro repro přijímal audio z TV, jenže nevím jak je to propojeno a označení kabelů je nějak divné. Výstupy pro repro jsou označeny OK.
VÝSTUPY:
1- oranžová (GND)
2- žlutá (střed)
3- bílá (L)
4- zelená (S.L)
5- modrá (S.R)
6- červená (R)
Jenže vstupy pro audio na desce v subwof.jsou označeny takto a já nevím který je Přední L + R
VSTUP:
1- oranžová
2- červená (předpokládám Př.Pravý)
3- zelená ( předpokládám Zad. Levý)
4- černá (GND)
5- modrá ( předpokládám Zad. Pravý)
6- hnědá
7- černá
8- žlutá ( předpokládám Střed)
Je to 9pinový mini DIN a bílá tam pro levý vúbec není a navíc nevím jak by to šlo proměřit bez zapojení v síti.
Repro 5v1
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jestli to je jak si myslim tak pridej volume a necim kovovym zkus poskadlit ty vstupy na zesilovaci
minimalne praskani v lepsim pripade brum se ozve z nejakeho repraku
tim zjistis ktery vstup patri kteremu a nemusis znat barvy
nebo muzes primo zkouset nejakym audio signalem z te telky a delat si poznamky a pak to tam nastrkat
minimalne praskani v lepsim pripade brum se ozve z nejakeho repraku
tim zjistis ktery vstup patri kteremu a nemusis znat barvy
nebo muzes primo zkouset nejakym audio signalem z te telky a delat si poznamky a pak to tam nastrkat
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- Kilovolt
- Sponzor fora
S tim volume opatrně
-nejdřív si vem šroubovák (já to radši dělám silnější jehlou-ta se vejde do konektoru) a dotkni se vstupu a až pak přidávej hlasitost ,až bude brum slyšet.No a pak si otestuj jednotlivý vstupy.Já jednou neztlumil a repro to jaksi neustálo 

Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
Taky jsem takhle uvažoval, ale pokud to dám dohromady, tedy vložím desku do subw. kde je taky zdroj k té desce tak se ke konektorům vůbec nedostanu. Tuším ale dle uvážení že levý přední bude buť 6 nebo 7.
No čas mám do zítra musím stejně dokoupit konektory cinc a udělat do zadní strany vstupy a pak to teprve nějak propojit.
No čas mám do zítra musím stejně dokoupit konektory cinc a udělat do zadní strany vstupy a pak to teprve nějak propojit.
Je to nějaká Elta, kdysi jsem to tahal z německa na kšeft a schéma jsem nidke nenašel
a nemělo by to být to nějak normalizovaný? aby se to dalo různě prohazovat.. pak stačí sehnat zapojení jakéhokoliv jiného výrobce..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Kdysi jsem scháněl propojovací audio kabel a nidke nebyl k mání. Je to nějaký 9pin midi DIN co je propojeno DVD se zesilovačem v Subw. Myslím že tehdy už výrobce udělal chybu, že nedal nějakou běžnou propojovací šňůru a nebo to udělal úmyslně.
No dnes zkusím hodit to dohromady a dotknout se konektorů na desce jakej repro zabručí. Snad se dostanu k nějakému výsledku. V nejhorším případě koupím novou sestavu
No dnes zkusím hodit to dohromady a dotknout se konektorů na desce jakej repro zabručí. Snad se dostanu k nějakému výsledku. V nejhorším případě koupím novou sestavu

Tak je vyřešeno, nakonec jsem to v dílně vše napojil a dotknul se konektorů jeden po druhém až jsem došel k závěru že Levý Př. je zelená a Pravý Př. červená.