Dotaz na vhodnost servomotoru
http://cgi.ebay.de/Electrocraft-E240-se ... dZViewItem
Prosim servoodborniky o vyjadreni,je-li tento motorek vhodny pro pohon mensi masinky ve stylu F6.Chci si trochu zaexperimntovat se servy a cena je docela lakava.Enkoder ma pry 500 impulsu na otacku.
Prosim servoodborniky o vyjadreni,je-li tento motorek vhodny pro pohon mensi masinky ve stylu F6.Chci si trochu zaexperimntovat se servy a cena je docela lakava.Enkoder ma pry 500 impulsu na otacku.
Má to dost velké otáčky, ale motorek je to pěknej. Pochopil jsem to dobře, že nejde o prodej jediného kusu, ale prodejce jich má větší množství? Pokud to tak je a budeš nějaký kupovat, tak bych se možná i přidal. Cena je taky dobrá, za pokus by to stálo.
Cena dobrá. Parametry něco mezi HSM60 a HSM 150 z tuzemské produkce (www. regulace.cz) při podstatně menších rozměrech. Tuzemského výrobce zmiňuji proto, že má na svých stránkách podrobné katalogové listy. Vámi zmiňované budou trochu pomalejší ale pro zamýšlené použití i tak několikrát rychlejší než běžné dvoufázové krokové motory. Rychlejší = lepší dynamika, nemusí to být max. dosažitelná rychlost posuvu. Výkonově velice pravděpodobně dostatečné. Vše můj osobní názor.
chtěl bych se zeptat, má to IRC nebo jen tachogenerátor, podle obrázku bych odhadoval, že je to techogenerátor
Vypadá to jako IRC a když to má 500CPR, tak to jistě tachogenerátor nebude. Má to IRC
souhlasím s tím IRC, u některých servomotorů jsem se setkal jen s generátorem pulzů
ano, IRC je 2kanálový generátor s definovaným posuvem kanálů, ze kterého je možné navíc určit smysl otáčení, kdežto z generátor lezou jen pulzy, ze kterých smysl otáčení určit nelze
Prazakum tem je tu hej... Ne kazdej bydli v Praze a ma cas behat po bazarech.Navic je otazka v jakem jsou stavu a kolik jich vlastne maji.
Tyhle jsou nove a ma jich 800 kusu k prodeji.
Tyhle jsou nove a ma jich 800 kusu k prodeji.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no na experiment to neni problem a ve finale do toho bazaru celkem casto chodim
jinak hej je spis moravakum
v praze skoro nic neni jen kancly a hora uredniku ale nikdo tu nedela rukama tak je problem koupit i poradny naradi
jinak hej je spis moravakum
v praze skoro nic neni jen kancly a hora uredniku ale nikdo tu nedela rukama tak je problem koupit i poradny naradi
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
ve kterém bazaru? Německy neumím, ale pokud jsem to dobře pochopil, tak při odběru 10ks je cena 20 €.
Pupak: byl bys ochotný jich vzít pár i pro nás další zájemce? Samozřejmostí by byl příspěvek na poštovné a další náklady.
Pupak: byl bys ochotný jich vzít pár i pro nás další zájemce? Samozřejmostí by byl příspěvek na poštovné a další náklady.