nakreslit jednoduchý výkres
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
nemohl by jste mi prosím někdo překreslit tento jednoduchý obrázek do dxf.. pro vypálení .. po nájezdu IT techniků můj notebook osiřel a nemám tady nic v čem by se dalo kreslit mimo malování, a má práva jsou taková že do notebooku nemůžu ani nic nainstalovat, potřeboval bych to dneska, nejpozději zítra, potom už to pro mě nebude aktuální a nakreslím si to sám až se dostanu ke svému PC.. ušetřilo by mě to dost času.. děkuji..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
bez kót pouze obrys v dxf nebo dwg
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu