Frézka Fa 2 v
A odkud ji máš? Olomouc, Brno, Čelákovice či Holice? V každém svazku je něco jiného, ale nejlepší by bylo vše. Je toho moc, tak bych to mohl v průběhu svátků zkombinovat a nafotit. Snad na to vyjde čas. Když tak mne nakopni SZ.
ja mam fa2v a dokumentaci jsem koupil v listopadu 2010 myslim na tenhle inzerat:miso 4x4 píše:Musim to omrknúťA kurna chyba se vloudila je to FA 2 V !!!
http://stroje.hyperinzerce.cz/kovoobrab ... e-nabidka/" onclick="window.open(this.href);return false;
cena byla tenkrat 500. mozna plus postovny. uz si nevzpominam.
Ať mu dělá jen radost a užije si jí ještě dlouho ve zdraví. (i když - je to jen na práci...)jan.cirip píše:Ahoj Josef,
Ani neviem ako sa ti podakovat. Tuto frezu vlastni moj stary otec a je uz tesne pred spustenim po generalke. Dufam, ze si ju stihne este trocha uzit ...
Este raz dakujem.
Jano
Mám kompletní dokumentaci k FU 2a a FV 2a. Je to společně, protože mají spoustu dílů stejných.
Je to i včetně vybraných výrobních výkresů, jen to mám v papírové podobě a teď nedávno jsem to nechával množit pro jednoho zájemce.
Je to i včetně vybraných výrobních výkresů, jen to mám v papírové podobě a teď nedávno jsem to nechával množit pro jednoho zájemce.