Srovnání trapézového šroubu
Koupil jsem trapézový šroub a po upravě a namontování je šroub prohnutý, nechá se srovnat?
Dá se to ale je to pěkná pakárna , já dřív kupoval šrouby ve všetatech ( alespon myslím) a všechno se to muselo v soustruhu rovnat. Je to v celku otravná práce.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
Ten trapéz, se měl srovnat, ještě před tím,než se obráběl, teď pokud ho srovnáš, tak ti budou házet ty obrobené konce. Celkem dobré trapézy 16 x 4 se dostaly koupit v T.E.A. Brno, prohnutí na metru tak do dvou desetin, ale už je to nějaký ten pátek, takže už mohla dojít jiná várka,jiné skladování, a z rovných trapézů už nemusí být nic.Pokud je trapéz prohlý na více místech, jako když praštíš hada bičem, tak to je skoro nemožné vyrovnat. A pokud ten trapéz 16 x 4 je delší než 1200mm, tak už se začíná prohýbat vlastní vahou. Takže trapéz 16 x 4 tak do délky 900mm, je vcelku dobře použitelný, pokud je rovný.
To co jsem kupoval snad v těch všetatech ( tam trapézáky dělají) byl problém že při výrobě ze šroubu byla v podstatě spirála tudíž jsem každý šroub před obobením rovnal jak jen to šlo, co jsem pak kupoval v teatechniku nebo v cncshopu bylo oproti tomu v pohodě.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156