Opracování plastu - živnost
Moderátor: sysel
-
- Kontaktovat uživatele:
na fakture muze byt cokoli, ovsem nejlepsi je tam napsat co se opravdu delalo
kdyz budeme pedanti tak staci treba zivnost volna Výroba plastových a pryžových výrobků .. je ohlasovaci
jinak zivnostak ci presnejsi remeslana zivnost je tam truhlarstvi a podlaharstvi a to stac i taktez
jedine kde se muze vyskytnout problem je jak zachazet a kam vyhazovat odpad z opracovani ..
kdyz budeme pedanti tak staci treba zivnost volna Výroba plastových a pryžových výrobků .. je ohlasovaci
jinak zivnostak ci presnejsi remeslana zivnost je tam truhlarstvi a podlaharstvi a to stac i taktez
jedine kde se muze vyskytnout problem je jak zachazet a kam vyhazovat odpad z opracovani ..
Já si myslím, že to není až tak divoký. Je spousta volných živností, na které se to dá napasovat. Pokud platíš vše tak jak máš, daně, sociáku atd. tak tě nechají napokoji. Čím by tě pokutovali, nebo spíš za co? Neoprávněné podnikání to není, jsi živnostník. Jedině by tě mohla potahovat ČOIka a ta zase chodí většinou na udání.
Já taky občas píšu fa na frézování a nedělám si z toho velkou hlavu. Jiná by byla situace, že by ti tam vlezli na kontrolu softwérů, na to si dávám pozor. A zase, jsi pro ně malá ryba, to si smlsnou radši na větších. Jedině, že by tě někdo naprášil, třeba konkurence to dělá s oblibou. Mít pěkné webovky a nemít ofiko SW to je už napováženou.
Já taky občas píšu fa na frézování a nedělám si z toho velkou hlavu. Jiná by byla situace, že by ti tam vlezli na kontrolu softwérů, na to si dávám pozor. A zase, jsi pro ně malá ryba, to si smlsnou radši na větších. Jedině, že by tě někdo naprášil, třeba konkurence to dělá s oblibou. Mít pěkné webovky a nemít ofiko SW to je už napováženou.
bednar.dk@seznam.cz
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To Bobik: uplne v pohode, mas remeslnou zivnost, tak o nic nejde, jak rikaji kolegove, muzes obrabet co chces.
Jam mam kovoobrabecstvi a taky obrabim silon
.
To MadBox: dnes jsem to odeslal (Michal V.), v pondeli to cekej. S pripadnymi dotazy nas nevahej kontaktovat
.
Jam mam kovoobrabecstvi a taky obrabim silon

To MadBox: dnes jsem to odeslal (Michal V.), v pondeli to cekej. S pripadnymi dotazy nas nevahej kontaktovat

Naposledy upravil(a) Mirek-Gravos dne 4. 2. 2012, 1:56, celkem upraveno 1 x.
Odpad mám vyřešený. Zákazník si ho odebere s opracovanými kusy. Je to plastikářská firma, tak jsou na to zařízený. SW mám taky legální. Pozor, kontrolujou, jestli nevedete účetnictví ze MS Office pro studenty a domácnost. Sám si myslím, že musí být jedno, jestli obrábím dřevo nebo plast. Dyk je to pořád obrábění uhlíku.
. Ale nejde o to, co si myslím, ale co si bude myslet případný kontrolor.

- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Kovoobrábění toto nejen že řeší ale i řešit musí. Žádné silon-obrábění neznám.
Měl jsem léta živnost na kovoobrábění a krom jiného jsem fakturoval i např. výroba silonových redukcí, výroba ertalonových pouzder, výroba teflonových trysek, výroba dřevěných kuželů a kontrolám to nikdy nevadilo.
Měl jsem léta živnost na kovoobrábění a krom jiného jsem fakturoval i např. výroba silonových redukcí, výroba ertalonových pouzder, výroba teflonových trysek, výroba dřevěných kuželů a kontrolám to nikdy nevadilo.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.