panelové tlačítka, kontrolky, vypínače
Netušíte někdo jestli se dá někde koupit tento cca 20let starý typ panelových vypínačů? Případně nějaké označení po čem pátrat?
Samozřejmě můžu koupit novodobej typ se stejnou funkcí, jenže když tam je 10 stejných, a perforovaný díry pro další stejně velké tak bych to chtěl doplnit v první řadě stejným kusem..
jde mě o ten černej otočnej přepínač ON/OFF průměr montážní díry 30mm
případně pokud by se to někomu doma válelo? potřeboval bych 2ks, teoreticky by stačil i 1
děkuji
Samozřejmě můžu koupit novodobej typ se stejnou funkcí, jenže když tam je 10 stejných, a perforovaný díry pro další stejně velké tak bych to chtěl doplnit v první řadě stejným kusem..
jde mě o ten černej otočnej přepínač ON/OFF průměr montážní díry 30mm
případně pokud by se to někomu doma válelo? potřeboval bych 2ks, teoreticky by stačil i 1
děkuji
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Signálka byla T6E30MO54 , otočný přepínač dvojpolohový byl T6G30CE54, spínačka byla T6Z111Z a objímka T6OE01. Tady jsou ještě k sehnání - http://www.elektronetesal.com/
Program T6 se myslím stále vyrábí.
j.p.m
j.p.m
j.p.m
- Kilovolt
- Sponzor fora
Nebo tady http://www.bucek.name/stranky/nabidky_v ... /t6/t6.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
j.p.m. Už se dávno nedělá. Po té staré řadě T6 30 se dělala novější řada T6 22 (nebo T10 22 ?) ale i ta se přestala už před lety vyrábět. Vyráběl to Elektropřístroj Písek a ty pak koupil Schneider Electric. Novej majitel tu výrobu zarazil.
Trochu bych si to dovoli upřesnit. T6/30 se vyrábělo souběžně s řadami T6/22 a T10 . Řada T6/22 byla v roce 95 nahrazena řadou T10 a výroba tlačítek pod značkou EP byla ukončena v 2002. EP je součástí SE od roku 93. Výrobu vlastně ukončili sami zákazníci, protože pro zahájení prodeje řady Harmony se prodej propadl tak, že bylo obtížný zajistit většinu materiálů za rozumnou cenu. Ale to už je jen historie.
děkuji, no škoda jen že jedno je Brno a druhý Ostrava.. zkusím ten Vesteckej bazar a pak to kdyžtak někde objednám.. děkuji
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Zx1974: aha, tak ty řady jsou dokonce 3. T6/30 T6/22 a T10/22. Prošel jsem nějaké fotky, T6/30 to je ta staré velké provedení. T6/22 a T10/22 jsou si dost podobné, ale z fotek jsem nepoznal, jestli je u nich stejné uchycení spínacích jednotek. Je to u těch dvou provedení 22mm zaměnitelné? Ty spínací jednotky pro T6/22 jsou dost problém a blbě se dají sehnat. Mám teď 60ks nových ovládacích hlavic T6/22, ale ani jednu spínací jednotku
Někde na netu jsem je našel, ale za zcela nesmyslnou cenu 150Kč/kus ......... to už bych si snad raději udělal vlastní redukci na mikrospínač za 20kč a při 60kusech by se mi to vyplatilo.

T6/30 a T6/22 používaly stejné spínací jednotky, řazené pod sebou. Byly to ty známé čiré kostičky. T10 používaly jednoty řazené vedle sebe a systém uchycení byl jiný. Pro upevnění jednotky na hlavici T6/22 bylo nutné použít spojovací díl, ale jeho označení si nepamatuju.
ahoj.
když pojedeš do prahy tak je na husitské bazar. když jedeš od hlavaku smer husitská je to někde kolem čísla 31 po leve straně, odhadem . mělí jich tam celou bednu . stovky kusu . ale je to tak pul roku co jsem tam byl. z uval to nemaš zas tak daleko. koukal jsem na mapu tak odhadem . přesnou adresu takhle z hlavy nevím. ale těchhle tlačítek tam měli dřív mraky myslím že 15 kč kus ale ja píšu už tak pul roku jsem tam nebyl.
je to spíš technickej bazar a je to na dvě patra. přizemí a suteren.
když pojedeš do prahy tak je na husitské bazar. když jedeš od hlavaku smer husitská je to někde kolem čísla 31 po leve straně, odhadem . mělí jich tam celou bednu . stovky kusu . ale je to tak pul roku co jsem tam byl. z uval to nemaš zas tak daleko. koukal jsem na mapu tak odhadem . přesnou adresu takhle z hlavy nevím. ale těchhle tlačítek tam měli dřív mraky myslím že 15 kč kus ale ja píšu už tak pul roku jsem tam nebyl.
je to spíš technickej bazar a je to na dvě patra. přizemí a suteren.
kutil_tim: RaS psal, že potřebuje černý přepínač 

QNX: chceš to za poštovný od Kutila? taky sháníš něco pokud vím.., mě už se ozval někdo s otočným, sice bych to mohl nahradit při předělání PLCčka i spínacím tlačítkem, ale jednodušší je to otočné.. takže pokud chceš máš to mít.. pokud ne vezmu to od Kutila já na ND..